Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istediginizi dusunun .Ne Hoca gider be Baskan kovar .Sabah aksam ayni seyleri yazmaktan Vazgecin.Gece Gece sokturtmayiz Besiktasiniza ama
Teesüf ediyorum

Elmas başkanlık sürecinde senin görüşlerine güvendim elması destekledim

Ft imparatordur uçurucak bizi dedin ftyi destekledim

Sen artık millete birşeyler dikte etmesenmi artık

Dediklerinle a g dağıttık üstad

Haluk Yürekli - Gökhan Dinç efsane yayın yaptılar.

Rizeli itlerin gonderdigi protokolü imzalarsanız Marcao’ya 3 maç veririz demiş federasyonun satılmış şerrefsiz köpekleri.

Protokol imzalanıp Marcao'ya 3 maç verselerdi, ertesi gün medyaya haber sızdırıp, Galatasaray'ın Marcao'nun cezasını düşürme karşılığında pazarlık yaptığı haberi yaptırırdı bunlar.
Zaten Marcao'nun cezasının 5 maçın altında olması Yönetim'i zor durumda bırakırdı kamuoyu önünde..

Başkan müthiş bir iş yaptı ve bunları ifşa etti.

Teesüf ediyorum

Elmas başkanlık sürecinde senin görüşlerine güvendim elması destekledim

Ft imparatordur uçurucak bizi dedin ftyi destekledim

Sen artık millete birşeyler dikte etmesenmi artık

Dediklerinle a g dağıttık üstad
Ben Futbol ustadi degilim benim goruslerimin hicbir onemi yok.Hayatimda topa degmemis adamim ben olmasini istediklerimi yazarim.Hakli cikip cikmamamda onemli degil Galatasaray iyi ciksin yeter.Beni Forumdaki karamsarlik bitiryor sezonun sonunda degil basindayiz dahaig bitmis gibi davraniyor herkes.Hocada giderse gitsin artik yeni birilerini gorelim ama hocanin gitmesi cok zor.durup ayni seyleri okumak beni yoruyor.

Emrah seninde görüşlerine güvenirim

Senin td adayın kim,varmı aklında biri

Tesekkurler Samet.

Bu aralar ben daha cok "genel izleciyici" modunda takiliyorum is hayatimin yogunlugundan. Ama ben Marca Rose'u cok begeniyorum. Onceki senelerde daha iyi takip ettigim icin. Bu senede BvB ile fena baslamadi, hucum odakli bizim tarzda (dna) bir hoca bana gore ama alip getiremezsin iste. Digeri de Gasperini gorece yasli tabi ama oynattigi atletik defans ve yine hucum odakli felsefesi hosuma gidiyor tabi biraz daha risk sever bir isim, eski Terim gibi :( . Ikisi de zor tabi..

Bugün gündemden epey uzak kaldık
Başkanımın tüm düşmanlara saplayışını bile izleyemedim
Şimdi o efsane videoyu izlemeye gidiyorum

KEMAL_SUNAL_PATRONUN_KARISINA_TOKAT2.gif

Renktaş, şu an transferde tıkanmamızın Falcao ile bir alakası yok. Limit mevzusu. Yabancı sıkıntımız yok demiyorum. Falcao ile bir alakası yok diyorum. Takımda Omar'ın lisansı askıda olacağı düşünülürse Ozorn ve Sekidika'yı yollayınca 1 yabancı sınırı zaten açılıyor.
E iste dedigime geliyorsun. Neyse uzatmayalim.

Sıkiliyorum ruhum daraliyor ayni seyleri okumaktan milletin karamsar olmasindan.Cozum yolu yok iste ya hocayla basarili olacazki herkes imkansiz diyor yada basarisiz olacaz.Hocanin gitmesi gibi bi durum yok.Bu sene basarisiz olursa Burakta anca gonderir.Ama sezonun ortasinda gondermezler.

Hoca'nin bu durumlara dusmesini asla istemem. Tek umudum, 96 senesi gibi yine boyle "les" gibi baslamistik sonradan acilmistik. Cok tepki almisti hoca, Suren arkasinda durdu sonra o 4 senelik dominasyon geldi. Ama bu her zaman olmaz bunu da realist yanim soyluyor. Hoca eger basarisiz olursa, seneye tesekkur edilip onore edilmeli. Maalesef kotuyuz ve bu kotu oyun suan 3. senesinde yanilmiyorsam. Ara ara tamam iyi oyunlarda gorduk ama surec cok uzadi. Kendisinin kadar yonetimlerin ve geciken transferlerin (limit, kisitlama vs. de dahil) etkisi olabilir. Ancak bu yine de suanki durumu aciklamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt