Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.574
- 73.115
- 5.188
Bologna——Sarr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bologna——Sarr
Beni oyle umutlandiracak postlara ihtiyacim var iste.Hoca'nin bu durumlara dusmesini asla istemem. Tek umudum, 96 senesi gibi yine boyle "les" gibi baslamistik sonradan acilmistik. Cok tepki almisti hoca, Suren arkasinda durdu sonra o 4 senelik dominasyon geldi. Ama bu her zaman olmaz bunu da realist yanim soyluyor. Hoca eger basarisiz olursa, seneye tesekkur edilip onore edilmeli. Maalesef kotuyuz ve bu kotu oyun suan 3. senesinde yanilmiyorsam. Ara ara tamam iyi oyunlarda gorduk ama surec cok uzadi. Kendisinin kadar yonetimlerin ve geciken transferlerin (limit, kisitlama vs. de dahil) etkisi olabilir. Ancak bu yine de suanki durumu aciklamiyor.
Hoca giderse kimi istiyoruz.Bu sefer bende seni destekliycemTeesüf ediyorum
Elmas başkanlık sürecinde senin görüşlerine güvendim elması destekledim
Ft imparatordur uçurucak bizi dedin ftyi destekledim
Sen artık millete birşeyler dikte etmesenmi artık
Dediklerinle a g dağıttık üstad
Eminmiyiz koca macta tek bir ibare gormedik ki rakipte cok zayif giresunduÇünkü Cicaldunun ofans tarafı iyi
Daha 1 maç oynadı kardeş.Eminmiyiz koca macta tek bir ibare gormedik ki rakipte cok zayif giresundu
Barış senin futbol bilgine güvenirimDaha 1 maç oynadı kardeş.
Marcao takımın en önemli oyuncusu para için gönderilmemeli. Ne vereceği belli bir oyuncu. Takımda tek aksamayan yer sol stoper.Muslerada dahil diğer bütün para edecek oyuncular satılabilir. Ancak marcao giderse defans hattı tamamen çöker. Bence luyindama satılıp yerine nelson monte edilmeli.Marcao'yu 10 Milyon civarına gönderebilirsek ve Ozan'ı kiralarsak yabancı sınırı anlamında çok rahatlarız. Ozan-Nelsson ikilisi lig için hayli hayli yeter bence Luyindama'da rotasyonu sağlar. Stopere Ozan'ı koyarsak iki kanada da yabancı oyuncu koyabiliriz elimiz çok rahatlar.
Evetde bir hucuma katkisini gormemekle oyun icinde de goremedik ilk maci tabi ama umarim hucuma etkisi olurDaha 1 maç oynadı kardeş.
Harbi ya bi takımda en heyecan verici topçular 2 bek olur muIste bana bu lazim arkadas okadar kısır takim oldukki istiyorumki dreyer gelsin once rakibi gecsin bir daha karsisina alsin bir daha gecsin hakemede bir calim atip etrafinda donup kendine calim atsin calim atan oyuncuya kuruduk sizi mn yapacaginiz kadro muhendisliginize ....
Ben 2 3 maçını izledim sadece. Oynadığı takım çok kısır 33 gol atmışlar. 12 sini bu atmış. Ilk maçında çekingen oynadı. Bence potansiyeli var ama bize gelen mutasyona uğruyor. Takım oyunu da onemliBarış senin futbol bilgine güvenirim
Sen iyi diyosan,cicaldu ligin anasını ağlatacak,bizi başarıdan başarıya koşturacak diyosan vardır bi bildiğin
Valla biz ne oynuyoruz onu bilmiyorum. Evet biraz cekingendi. 5 6 maç sonra anlarız neyapacagini.Evetde bir hucuma katkisini gormemekle oyun icinde de goremedik ilk maci tabi ama umarim hucuma etkisi olur
Zeka ile alakasi yok aslinda yillarin vermis oldugu eziklik o neyin nenoldugunu onlarda cok iyi biliyorlar ama salağa yatmayi tercih ediyorlar.Bu tinerciler niye böyle ya.
Bi tane tinerci arkadaşım var, diyor batacaksınız herkese 6-7 milyon dağıtıyorsunuz.
Düzgünce anlatıyorum.
Bak maaşları düşük, 22 yaşında 7 milyon verdiğimiz adamın maaşı 700K olduğu için senelik maliyeti vergisiz 2 milyon'a geliyor, siz 30 yaşına girecek adama 4 yıllık kontratla 3 bonservis + bonuslarla 3 milyon euro maaş veriyorsunuz, adamın yıllık maliyeti vergisiz 3.75 milyona geliyor ve bu adama 34 yaşına kadar yıllık 3 milyon euro maaşla besleme garantisi veriyorsunuz diyorum hala sizin bir oyuncuya verdiğiniz bonservise takım kurduk filan diyor.
Vallahi mal bunlar ya. Zeka kırıntısı bile yok. Bu sene nerdeyse ITÜ kazanacaktı, zehir gibi matematiği var, sosyal hayatında da 1500 IQ biridir ama konu futbol olunca çocuğun bütün devreler 404 veriyor.
Vallahi tesadüf değil bu.