Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi ya bi takımda en heyecan verici topçular 2 bek olur mu 😂😂
Olur kadro yapilanmasini terime verirsen ilerde tek topcu yokken stopere sol beke orta saha adamlarina parayi gomer ki daha bu aldigimiz adamlardan bir haltta gormedik

Stoperin lisansini cikaramadilar
Cicaldau daha tek maca cikti
Anholt hucumda bindiriyor ama bal yapmayan ari su iki adama 13 14 milyon bayildik takima katkilari sifir bu paraya iki tane fisek gibi kanat alsak sol bek emre tasdemir bile idare ederdi

Şu Ali akmani biz kiralasak iyi olurdu muhtemelen Halil için yonelmedik bile geçen yil sırf Ali için bursayi takip ettim yedekte iş yapardı yine yerli forvet ..Halili elbet daha çok isterim ama herifler satmayı dusunuyor bu şartlarda zor gibi hocanın dediği gibi Eylül 1 den sonrası önemli bizim için tabi Avrupa listesine 2 sinden sonra isim yazdiramamak da büyük dezavantaj

images (4).webp

Ulan bu kadar mı zordu şu Onyekuru'nun bonservisini almak top ayağına gelince heyecan yapıyorduk.Gece gece efkarlandım yine.
Keita-Adnan Polat
Onyekuru-B.E F.T
Unutulmaz hainlikler listeme 2. Sıraya yazdım. Bu hainliği.

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskanim twitterden kafayi kaldirip biraz takimin sorunlariyla ilgilensen. Mesela oyuncu pazarlama/satma. Kadroyu revize etme. Teknik heyet ile okkalı bir görüşme ve kim olduğumuzu hatirlatma. Sponsorluk. Ne bileyim baskanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt