Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim takımda yasin kadar bile çalımcı biri olmaması skandalı

Yasinho Hattrick yapmış.
Samsunspor 3:1 Balıkesirspor
Screenshot_20210821_014442.webp

Skorer Kanat deyimin futbolcu olmuş hali.
Ah nerde böyle bir Kanat mevcut takım'da :'(

Yasin%2B%25C3%2596ztekin.jpg

Neyse işin güzel tarafı 2 hafta sonra transfer dönemi bitiyor ne olacaksa 2 hafta içinde olacak :asd:

Benfica, Psv yi elerse bu jimlastikçiler son torbada yer alacakmış galiba, doğru mu bu. Geçen gün radyoda duymuştum

Son düzenleme:
Dogru, iki takim daha var tur atlamasi gereken ama adlarını tam hatırlamadım sadece benfica yetmez, shakthar ile salzburg idi galiba..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TOPF 3: FC Porto, Ajax Amsterdam, RB Leipzig, Atalanta Bergamo, Zenit St. Petersburg (+ 3 Takım)

TOPF 4: AC Mailand, VfL Wolfsburg (+ 6 Takım)

Qualifike edilmiş, ama durumlar belirgin olmayan kulüpler: Besiktas Istanbul, Dynamo Kiew, Club Brügge

Nellson u alacağımiza Kaan ayhani almamak ?
Yabancı sınırı var defansinin hepsi yabancı sağ bek yedlin Omar ikisini topla bir yedek olamaz .
Sol bek yedegin Ömer bayram .
Stoperinin birisi her maç hata yapan luyindama .
Sonra scout falan diyorlar illa genç oyuncu mu bulacak scout .
Kaan Ayhan sağ bek yedek oynar stoper oynar orta sahada da alternatif olur ve bu adami 5 milyon a almıyoruz bjk ye gidecek

Bu fırsat transferi geyiğini hiç anlamadım. 2 si zaten son gün 48 saat yani, hadi üst düzey adam kaldı birilerinde göndermek istediği seninde ihtiyacın olan bölge olacak. Ffp varken iyi fikir ama bonservis verebilirken asıl fırsat bu günler. Son 10 tam şimdi fırsat işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt