Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazan dairesindekilere göre TFF için limitte açık varmış 1.5 milyon TL'lik. O yüzden ya birinin gitmesini bekliyoruz ya da resmi olarak Avrupa'da gruplara kalmayı nelsson için. O yüzden nelsson limiti çıkmadan başka transfer olmaz bence

Sizce FT daha fazla transfer yapmalı midir
Sadece soruyorum

ub.mesaji

Bize çok net daha dört tane daha transfer lazım.

En başta Fatih terim transfer işine karışmamalıydı.
Gerçekten futbolcudan anlayan piyasayı en ince ayrıntısına kadar bilen kişilere görev verilmeliydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazan dairesindekilere göre TFF için limitte açık varmış 1.5 milyon TL'lik. O yüzden ya birinin gitmesini bekliyoruz ya da resmi olarak Avrupa'da gruplara kalmayı nelsson için. O yüzden nelsson limiti çıkmadan başka transfer olmaz bence
Yani kaba tabir olacak ama çok bekleriz Falcao'nun Feghouli'nin gitmesini. Dakikada alıyorlar, hiç gideceklerini sanmıyorum. Onlar gitmeden ön alana zaten maksimum 1 adet kiralık adam alınır, gerisi yalan olur

nelssonun lisans sorunu ne oldu acaba

Terim boyna transfer istiyor kendi aldırdıkları ne olacak geçen sene, kadro şişti terim beyin umrunda değil kadro 100 kişi olsa bile para cebinden çıkmıyor tabi önce çöpleri gönder sonra transfer yap maaş bütçesini terim kendi cebinden verecekse o başka kulübün borcunun yarısında emeği var bitmek bilmeyen transfer ihtirası yüzünden

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar elestirsekte maaş konusunda dursun Özbek iyi transfer yapmış yoksa biz şampiyonluk falan görmezdik uzun zaman .
Fatih terim geldiğinden beri tutan transfer yok nerdeyse
O maaslar yuzunden bugun geriye dustuk bu yönetimler onlari alamiyor mu gayet de alirlar avrupanin atiklarindan uzak durmak lazim

Skldm artik tff limit ogulcan falcao feghouli gidecekler eylulun son haftasi cart curt biktirdi

Sağ açık işini iptal edip Lovro Majer+Halil Dervişoğlu yapalım hayal kuruyorum tabi..

TS, BJK, FB kadromuz hepsinin de gerisinde bu sene zor biter hoca göreve devam ederse dönüşüm devam ediyor ben herkesten daha üzgünüm diye açıklama yapar bizden yaz transfer dönemine kadar süre ister ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt