Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
:crushed: :crushed: :crushed: :crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezer sakin olur musunBu cicaldau beş para etmez toptan kaçıyor belli ne mal olduğu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
?Bu cicaldau beş para etmez toptan kaçıyor belli ne mal olduğu
Sezar bey çok hızlı giriş yapmışsınızBu cicaldau beş para etmez toptan kaçıyor belli ne mal olduğu
Aman ha ben aynısını yazdım Moderatör Reis silmiş BAMLANMAYALIM :crushed:Bu cicaldau beş para etmez toptan kaçıyor belli ne mal olduğu
Ya gerçekten anlam veremiyor insan oyun aklımız bumu cicaldau mu
Burada cok farkli tepki gormezsin. %90'i "cicaldau ft transferi degildi, burak elmas aldi. X oyuncuyu taraftar aldirdi, ft degil. Y futbolcuyu bilmem kim yonetici aldirdi."Gedson,halil,kanat transferlerini yapsak
Sonra takım yine düzelmez
Ft ocakta 5 transfer daha isterse
Tepkiniz ne olurdu
O zaman daha kötü. Tahir'in liderlik yaptığı yapıyla mücadele edemiyorsak kapatıp dükkanı gidelim.Yaptigina göre o kisi köpeklerin basi
İyi de bu da ayrı bir rezillik. Yani dediğin rakam 100 bin Euro. Oradan burdan bir oyuncu satışı kiralamayı ayarlasınlar işte.Nerede okudum hatirlamiyorum ama 1 milyon tl’lik açık varmış limitte o yüzden çıkmıyor lisans yazıyordu
gelenlerden hangilerini sıradan olarak görüyorsunuz Sezer Bey?Allah yardımcımız olsun bu sene dalga geçilecek sıradan bir takım sıradan oyuncular
Avrupada gruplara kaldil zaten. En kötu konferans. Oranin gelirlerini hesaplayip limiti acabiliriz. Ama hain tff yapmaz tabikide cunku serefsizlerKazan dairesindekilere göre TFF için limitte açık varmış 1.5 milyon TL'lik. O yüzden ya birinin gitmesini bekliyoruz ya da resmi olarak Avrupa'da gruplara kalmayı nelsson için. O yüzden nelsson limiti çıkmadan başka transfer olmaz bence
Keşke konuya direk fenerliyim diyerek girseydin.Hala yok morutan yok stanciu yok petre yok bratu abi onlarda Mutu chivu popescu Hagi bı elin parmağını geçmiyor çıkan yıldızlari