Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira'nın gözden çıkardığı Thiam ve Caulker, Kayserispor'a transfer oluyor.
(Skorer)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira'nın gözden çıkardığı Thiam ve Caulker, Kayserispor'a transfer oluyor.
(Skorer)
Sekidika'yı Konya oynatıyordu aslında. Onlara tekrar verilebilir.bari sekidika ve ozornwafor'u gönderelim
onları bile gönderemedik
tuhaf işler
biz gönderemiyoruz, herifler çat diye kovuyor
baskanimiz gece gündüz calisiyor, öyle deme renktas :red:Gece burak elmas niye twitter ergenleri gibi 20 bin takipcili gazeteciyle tartismaya girmis yaw. Her gecen gun onceki gunu aratacak sacmaliklarla uyaniyorum
bu ekipte kadroyu sürükleyecek, ayağına güvenilecek oyuncu yok.Bu kadro iLe Lucescu ya da Gerest verim alabilir. Terim bu kadro ile kısa sürede havlu atar. Zaten havluyu atmışta yönetim zorluyor.
Gerets 4 forvet ile oynayan adam gibi adam .Hücum futbolu nasil oynanır gösterdi saha kenarında duruşu tavırları oyuna müdahalesi .Bu kadro iLe Lucescu ya da Gerest verim alabilir. Terim bu kadro ile kısa sürede havlu atar. Zaten havluyu atmışta yönetim zorluyor.
Güldürüyon beni motzibu ekipte kadroyu sürükleyecek, ayağına güvenilecek oyuncu yok.
2002'de hasan ve arif, 2006'da hasan ve necati bu rolü üstlenmişti.
şu an o bakımdan daha da gerideyiz bence.
şampiyon olur diyebilecek seviyeye gelmemiz için en az 2-3 adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
öte yandan o 2-3 adamı alsak da ft bu haliyle şampiyon yapar mı emin değilim.
ama en azından takımı tamamlamış oluruz.
realitelerle yüzleşelim üstatGüldürüyon beni motzi
Realistik postlarını beğeniyomrealitelerle yüzleşelim üstat