Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun Brest - PSG macinda bir oyuncuyu cok begendim. Daha once Monaco'da oynamis ama ismini unuttum. Orta sahada oynuyordu

images (2).webp

Seri bu maçta mükemmel oynamıştı. Savunma önünde dikkat edersen rakibin basmasına izin vermiyor ve topu çok hızlı ayağından çıkarıyor. Başakşehir maça önde basarak başlamıştı Seri sürekli preslerini kırdı öne çıkamamaya başladılar oyun üstünlüğünü almıştık.

Takimda Boey disinda ciddi anlamda süratli diyebilecegimiz tek bir oyuncu yok Millet halen playmaker kanat diyor çildirmak üzereyim. Çok ama Çok yanlis olur ki Terimin aklindaki pas oyunununun son puzzle parçasi Playmaker kanat olacagini düsünenler yaniliyor

Nelsson'un lisansı hala çıkmadı sanırım Hatay maçında da olmayacak :crushed:

Eger Sek ve Ozo kiralık gidemiyorsa yabancı sınırı yüzünden, beleşe anadolu kulüplerine yollayın bonservisi ile ve geri satın alma opsiyonu koyun 200 bin TL falan gibi.

2 sene sonra veririz parayı alırız geri.

Bunuda mı ben soyliyim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Savunmadan top çıkarma sorunumuzu çözecek iki oyuncudan birinin lisansını çıkaramadık, biri de delirip 2 ay ceza aldı. Luyindama, Alpaslan ile farklı bir oyun planı düşünmeli hoca. Yoksa kabak yine Taylan’ın başına patlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt