Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TLQlUBy.png

oyuncu da yollayamiyoruz
Linnes’in zaten sözleşmesi bitti. Gönderebildiğimiz 1 tane yabancı oyuncu yok. Skandal resmen. Anca 20 yaşındaki genç çocukları iteleseler bir yerlere.

Yönetim transfer konusunda bence sinifta kaldi suana dek, cicaldau ve nelsona bende 7er verip alirim, bence transfer basarisi zamaninda Seri, nzonzi, gedson gibi adamlari getirmek, tabi ozamanlar degerleri cok iyidi ve baya sasirmisdim geldiklerinde
Sınıftan kalmışlık ya da geçmişlik bi durum yok bide o dediğin adamlar menajer önerisi fırsat transferleriydi gedson ayrıydı tabi fakat bu yönetimde istese alıp getirirdi bu tarz adam fakat her sene iskeleti değiştirmek çok büyük bi sıkıntı yaratıyor tapulu adama muhtacız he seri gedson gibi adamlar yine gelsin fakat max 2 tane olmak şartıyla gerisi zararlı ve gereksiz

Dönem bitince yönetim ile ilgili değerlendirmeyi yapacağım fakat şu an cengiz yönetimi olsa şu kriz durumunu fırsat bilip transferi kapatmıştı ondanda adım kadar eminim

Pl’de hayvani bütçesi olan takım bile 2 milyonluk adamı getiriyo takımına ve taraftarı burun kıvırmıyo o kadar bütçeye rağmen

Fakat bizim taraftarımız olmayan parayla gedsonda gedson gedsonda gedson diyerekten köpek çekti bu herife özellikle tw dekiler aha aldık işte gedsonu bak

Harroui bu arada tutmayadabilir kesin bişi yok fakat astın villa gibi bir takım bile böyle bir adamı kadrosunda istiyosa senin burun kıvırma gibi bir lüksün yok olmamalı

Pl’de hayvani bütçesi olan takım bile 2 milyonluk adamı getiriyo takımına ve taraftarı burun kıvırmıyo o kadar bütçeye rağmen

Fakat bizim taraftarımız olmayan parayla gedsonda gedson gedsonda gedson diyerekten köpek çekti bu herife özellikle tw dekiler aha aldık işte gedsonu bak

Harroui bu arada tutmayadabilir kesin bişi yok fakat astın villa gibi bir takım bile böyle bir adamı kadrosunda istiyosa senin burun kıvırma gibi bir lüksün yok olmamalı

oyuncu istemezdi bence burayı. beni de ingiltere'den birileri istese TR bataklığını tercih etmem daha 23 yaşında.

Harroui’nin gitmesi, Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi. Acele etsek Aston Villa ya da Atalanta devreye girmeden alabilirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt