Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naıngolanı ikna etseydik keşke

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim transfer konusunda bence sinifta kaldi suana dek, cicaldau ve nelsona bende 7er verip alirim, bence transfer basarisi zamaninda Seri, nzonzi, gedson gibi adamlari getirmek, tabi ozamanlar degerleri cok iyidi ve baya sasirmisdim geldiklerinde

Adı sanı duyulmamış adamlara 6-7 milyon paralar veriyorlar. Gedson'u isterken Cica alınması bence yanlış. Gedson gelse bu kadroda Cica oynayamaz. Cica konusunda şüphelerim var zaten kötü çıkarsa ne yaparız bilmiyorum. Nelsson nasıl çıkar bilmiyorum ama şu durumda stoper almak gereksizdi. Marcao ayrılsa bile.

Apaçık pazarlama tekniği ,illa bize demiyorum ama kesin net bi şekilde pazarlama tok satıcı blöf davranarak taliplilerini endişelendirip acele etmelerini sağlayıp istedikleri paraya razı getirme.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Blöf veya değil ama çok net fırsatlar kaçırıyoruz. Harroui 3 deniyor, Toma Basic 7 milyona Lazio yapıyormuş, Cuisance kiralık+opsiyon ile gidiyormuş, Bacuna-Rangers vs. Bir an önce aksiyon almalıyız. Aribo'ya falan yönelelim.

Scout ekibimizin database’ndeki medyada hiç çıkmamış orta saha ve sağ kanat oyuncu transferlerimiz limit sorununun halledilmesini bekliyordur inşallah

Ilk 11e net 6 transfer lazim.yerli kaleci,halil,berkan veya baris 3 yerliyi tamamlar.dieng-gedson-morutan-sol kanat-halil şart

Oyle gunde 1 oyuncu gondermekle olmaz.sekidika,yedlin,omar icin bir an önce aciklama yapilmali

evet VICTOR oynar artik herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt