Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosa biryerinizi yirtmayin onun Türkiyede gelecegi takim belli

Apaçık pazarlama tekniği ,illa bize demiyorum ama kesin net bi şekilde pazarlama tok satıcı blöf davranarak taliplilerini endişelendirip acele etmelerini sağlayıp istedikleri paraya razı getirme.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen Öyle. Aptalik bizde Tok Alici rol oynamsini bilemiyoruz. Hergün haber.

Blöf veya değil ama çok net fırsatlar kaçırıyoruz. Harroui 3 deniyor, Toma Basic 7 milyona Lazio yapıyormuş, Cuisance kiralık+opsiyon ile gidiyormuş, Bacuna-Rangers vs. Bir an önce aksiyon almalıyız. Aribo'ya falan yönelelim.

Ben terimin gedson ve benfica gibi davranan diğer istediğimiz oyuncular varsa uefa grup maçlarını ya da şöyle diym avrupa hedefini bu senelik umursamayacağını düşünüyorum hatta eminim diyebilirim.hoca net belli ediyorki bu sene lig şampiyonluğu hedeftir.
Adam diyor 38 maç artı enaz 6 avrupa maçı artı 6-8 maç ziraat maçı yapacam ve bu kadar maçta elbet takımı makina düzenine getiririm şampiyonluğu alırsam yaz sezonunda baba iki transfer işimi görmediklerimin yerinede kaliteli genç yerleştirir cl de önce 2 tur gelirçe çeyrek harika olur bi sonraki sezon artık cl de enaz yarı final ligede bu arada ambargo koymak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt