- 6 Eylül 2014
- 94.173
- 64.962
- 4.608
Forumdakiler bile daha fazla şey biliyordur emin olDuyumcuların biz forumdakilerden bir farkı yok maşallah, hep aynı anda öğreniyoruz renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdakiler bile daha fazla şey biliyordur emin olDuyumcuların biz forumdakilerden bir farkı yok maşallah, hep aynı anda öğreniyoruz renktaş
Hepsi boş teneke bir herkes denizli diyodu hani nerde denizliDuyumcu ve gasteci kardeslerden bilen olmadi degilmi??
iki yedek sağ bek gönderip yenisimi alacağız kalan 10 gün içerisinde.Bu isimlerden en fazla iki tanesi gider onlarda Sekidika ve Babelyedlin omar sekidik babel falcao aynı anda açıklansa keşke
Ben eleştirirken messi çektiler adamaSamet taktın Cicalduya
Messi diyen de yanlış hemen eleştiren de ama messi diyen kim kiBen eleştirirken messi çektiler adama
Bekleyelim bari 3-5 maç

Hareket olsun da devamı gelir inşNe heycani ya,alt tarafi ozornwaforu yolladilar.su ana kadar cok beceriksizler
maddi olarak sıkıntıda olduğumuzu düşünmüyorum. madem maddi sıkıntıdaydık bu takımın 1 numaralı eksiği nelson muydu da gittik 7 milyon verdik denir. ya da benzer şekilde takımda 8 numara pozisyonda oynayacak berkan, taylan hatta aytaç varken cicaldau mu öncelikti denir. bu sebeple maddiyatı öne sürerlerse benim açımdan gram inandırıcılıkları olmazBence olayın Gedsonla alakalı olmadığı belli.
çünkü Gedson dışında da hiç bir haber gelişim. Bakınız gs sevgisi de çok sakin. Hiç haber felan vermiyor yorum yapmıyor.
ben şahsen maddi sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Reis 7m niye buna verildi diye çemkirirken birkaç futbol cahili üstüme çullanmıştı cica bizi uçurucak,frikik vsr pas var şut var iliç gibi skorer,koşar basar tempoludur,modern orta sahadır diyeMessi diyen de yanlış hemen eleştiren de ama messi diyen kim ki![]()
İste muhabirlik seviyesi.Lol Emre Kaplan canlı yayında Nelsson’un lisans Hatay maçına yetişmiyor filan dedi. 5 dk sonra Ozornwafor kap’ı geldi. Ne cenabet çocuk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Malesef cok zorda kalirsam bana Tinerci diyen herife bosaltmayi dusunuyorum. benim Gibi Fanatik Galatasarayli bi adama tinerci diyen bi adama nokta koyarim ama zamani var.Bütün kufru buna etmeliydin reis. Şarjörü bosaltmaliydin.
Insallah ucalim bakalim.Eylulu bekle dedi hocamız. Bizi zevkten uçuracak hocam