Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes’in zaten sözleşmesi bitti. Gönderebildiğimiz 1 tane yabancı oyuncu yok. Skandal resmen. Anca 20 yaşındaki genç çocukları iteleseler bir yerlere.
Bunların yaptığı yapacağı transferden hayır gelmez.Bunların ömrü uzun sürmez.Fatih terimede yazıklar olsun. Deli gibi savunan beni bile kendinden soğuttun.

1629554676291.webp

Orta saha ve/veya sağ kanat için Boey gibi Fransa'dan sürpriz topçu gelecek belki.
Bizim muhabirler de tırt, bir halt bildikleri yok.

Geçen nöbette bir renktaş ozornunngittiği kulüpten 2 herifi yazı bize anlaşılmış diye kaynak sorduk cevap vermedi acaba??

epl ye dönüyorum, hazır olun mu demek istiyor renktaş :asd:
Orada transfer doneminin bitmesine 10 gun kaldigi icin ben bir kac gun icinde teklif alacagini dusunuyorum. PL takimlari son gunlerde her yere saldiriyorlar. Diagne PL’de iyi kotu basarili bir yarim sezon gecirdi. Simdi bizde de sezona iyi basladi. Donerse sasirmam.

Adı sanı duyulmamış adamlara 6-7 milyon paralar veriyorlar. Gedson'u isterken Cica alınması bence yanlış. Gedson gelse bu kadroda Cica oynayamaz. Cica konusunda şüphelerim var zaten kötü çıkarsa ne yaparız bilmiyorum. Nelsson nasıl çıkar bilmiyorum ama şu durumda stoper almak gereksizdi. Marcao ayrılsa bile.
Valla dediklerinin 2sine de katılıyorum. Gedson alınırsa nasıl bir 11 kurulacak kanatların 2si de yerli olması lazım vs

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt