Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lisans çıkarmadık.
France Footbal'da var mı böyle bir haber? Marsilya yana yana forvet arıyor, belki gerçektir.
Kim o kafasına top gelen Liverpollu
Gedson gelir bize bekle ve görGedson işi bitti artık
Derhal başka bir orta saha alın gelin şu takıma
Yahu amma cır cır eleştirdiniz. Adam daha tek maç oynadı. Nasıl bir kişiliğiniz var sizin? İnsanı illallah ettirirsiniz. Pes.Reis 7m niye buna verildi diye çemkirirken birkaç futbol cahili üstüme çullanmıştı cica bizi uçurucak,frikik vsr pas var şut var iliç gibi skorer,koşar basar tempoludur,modern orta sahadır diye
İyidir kötüdürden ziyade para fazla gelmişti bana ama bunların bir bildiği var heralde inş dedikleri gibi çıkar
Gerçi dedikleri gibi çıkmasada kimsenin yüzü kızarmıyo,asistin asistini yapıyoya bağlayıp kafaları kuma gömerler
Bu da gitsin Takımdaki en suçlu oyuncu olduğu icin![]()
Mercato OM : un attaquant de Galatasaray dans le viseur ?
Suite au départ de Pipa Benedetto, les pistes se multiplient. Ce vendredi, c'est un attaquant égyptien évoluant en Turquie qui apparait dans les petits papiers de Pablo Longoria.www.lephoceen.fr
![]()
Mercato OM : qui est cet avant-centre égyptien que surveille Longoria ?
Le président olympien dispose d'un short-list de plusieurs attaquants pour remplacer Benedetto. Parmi eux, un jeune buteur égyptien de Galatasaray promis à un grand avenir. Focus.www.lephoceen.fr
Ne diyorlar anlamadim. Haber dünden.
Opsiyonun üstüne 3-4 milyon koysalar hoca herhalde postalar.
Nabil Djellit haberiymiş. İyi bir kaynak diye hatırlıyorum. Benedetto'nun ayrılmasının ardından Mostafa'yı listeye almışlar. Lille'de takip ediyormuş.![]()
Mercato OM : un attaquant de Galatasaray dans le viseur ?
Suite au départ de Pipa Benedetto, les pistes se multiplient. Ce vendredi, c'est un attaquant égyptien évoluant en Turquie qui apparait dans les petits papiers de Pablo Longoria.www.lephoceen.fr
![]()
Mercato OM : qui est cet avant-centre égyptien que surveille Longoria ?
Le président olympien dispose d'un short-list de plusieurs attaquants pour remplacer Benedetto. Parmi eux, un jeune buteur égyptien de Galatasaray promis à un grand avenir. Focus.www.lephoceen.fr
Ne diyorlar anlamadim. Haber dünden.
Opsiyonun üstüne 3-4 milyon koysalar hoca herhalde postalar.
Diagne kendini EPL ye mi yanlıyor?
Galatasaray Bir His Takımıdır.