Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2019
- 1.558
- 1.832
- 1.196
Logonun gizli bir manası olmasa açıklama yazılırdı altına. Bir şey yazmayıp bu saatte paylaşılınca mutlaka güzel bir haber geliyordur....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de bişey zannettim. başkan avatar yapmış diye paylaşmışlar.Gedsooooon mu !!!
TFF ile topyekun mücadeleye başlıyoruz ayık olun manası.Logonun gizli bir manası olmasa açıklama yazılırdı altına. Bir şey yazmayıp bu saatte paylaşılınca mutlaka güzel bir haber geliyordur....
Logonun gizli bir manası olmasa açıklama yazılırdı altına. Bir şey yazmayıp bu saatte paylaşılınca mutlaka güzel bir haber geliyordur....
Evet, ben dahil bircok kisi karalama kampanyasindan dolayi ( ozellikle #kacacak gibi) gitmesini istemedik. Onlara inat sampiyon olmasini cok istedim ama 2 sene oyle ya da boyle olamadik. Acikcasi amaclari Fatih Terim'i disariyla ugrastirmakti ve basardilar da. Bu sene kimseye cevap vermeyip sadece sahaya odaklanmali. Zaten suanki yonetimde onu yalniz birakacak kimse yok.Ben kaç yıldır adminim, forumda kimin hangi profilde olduğunu biliyorum.
Evren'e de kötü niyetli bir şey demedim, hiç tanımayan birisi açsın postlarını okusun, takıntılı ve pesimist olduğunu söyler zaten, bu ön yargılı olmamaya engeldir çoğu zaman.O postu paylaşmam fikir paylaşımıydı %100 katılınacak bir post değil ama doğru noktalar var.
Bazı kendini tatmin etme ihtiyacı güdenlerin yine fikirlere bu kadar saygısız olması beklentim dahilindeydi ama seninki makul bir düşünce.
Başarılı olursa gitmez ama ben de bu sezon kendisi deneyip, olmazsa ayrılacağını düşünüyorum.
Taraftarın suçlanması konusunda da düşüncem hep sabittir, taraftarın bir noktada hatası varsa en son sıradadır, önce yönetim, teknik heyet ve oyuncular gelir.
Eleştiri kültürünün yerleşik olması konusu ise bence palavra, en son kim güzel top oynattı, en son kim Avrupa'da başarı yaşattı? Gören de FT yokken başarıdan başarıya koştuk sanacak ki son 2 senede Koç'un aleni karalama kampanyasına başladığı döneme kadar saha içini en çok eleştiren bendim, hala da eleştiriyorum ama yanlışlar değil de yalanlar üzerinden eleştiri yaptığını zanneden zihniyete de had bildirmek gerekiyor.
Muztafa mı buyeni profil fotoğrafım nasıl sizce
Muztafa mı bu
Etebo yappp değişiyorum sıktı bu ya
Fikri hür falan işte, Birlik mesajı falangece gece bu paylaşım amaçsız olamaz herhalde. transferdir umarım
Cidden noldu ya ambulans falan girmiş sahaya maç leş olunca kapatmıştımBjk maçına bakan varmı sakala ya ne oldu