Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelince niye oyuncular fahiş fiyata çıkıyor.
Hülle işlerine girişme zamanı geldi artık.
Acil alt liglerden alacağımız kulübü 1.lige çıkarıp onun üzerinden teklif göndermek ve işi temizinden bitirmek gerekir.

Futbolcu piyasasinin eskortlari vardir bilen bilir
Bu hanfendi NET onlardan :)

1629583134577.webp

1629583140549.webp

Beyler bende Alanyaspor - Altay maçının tamamını izledim . Cebrail Karayel daha iik yarı 6,3 km koştu . Dinomo gibi . Yaşı 27 . Biraz daha genç olsaydı iyi bir sağ bek alternatifi olabilirdi . Mustafa Denizli geldikten sonra futbolunda gözle görülür bir olgunlaşma var .

Benim kızdığım nokta tam bu yahu istiyorsan alacaksın alamıyorsan başkasını getireceksin her transfer döneminde mutlaka 2 ay birinin peşinden koşuyoruz…

bein sportsa lale orta diye biri var. ilk başta futbol literatürüne yeni bir kelime mi kazandırıldı demiştim ama kadının ismiymiş lale orta garip

futbolda en hoslanmadıgım seylerden biride 2 senedir süren bu seyircisiz ve az seyircili oynanan maclar seyirci olmayınca macın gercekten seyir zevki olmuyor.ayriyettende Fatih hocanın seyirci baskısını takım üzerinde ne kadar etkili kullandıgını anlamıs olduk. yüksek seyircili maclarda taraftarın takımı ateslemesiyle takımı kurt sürüsü gibi rakibin üzerine salma olayında baya iyiymis fatih hoca bunu anladım kendi adıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt