Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalancak daha çok bilgi, bunları adam eden Abuştu.
E9WCMepXIAEkUvP

bunu birgun birisi ya bicaklar, yada kafasina sikar.

kendine ne zannediyor bu ya
bana da dayak yiyecek gibi geliyor. bu adamı bilen bilir 8-10 sene önce şamaroğlanının tekiydi gelen giden dalga geçerdi bunla. jklılar o kadar salak ki şu herifi kanaat önderi yaptı. bizde böyle adamlar olsa bizim taraftar zerre prim vermez evren falan mesela

bana da dayak yiyecek gibi geliyor. bu adamı bilen bilir 8-10 sene önce şamaroğlanının tekiydi gelen giden dalga geçerdi bunla. jklılar o kadar salak ki şu herifi kanaat önderi yaptı. bizde böyle adamlar olsa bizim taraftar zerre prim vermez evren falan mesela
Bizde yok böyle biri. En iqsuz yorumcumuz evren o bile böyle değil

Burak Elmas yönetimini begeniyorum, mevcut sartlarda daha iyisini beklemek zor.

Ancak bu finansal sıkışıklıkta biraz kreatif olmak lazım:

1. Galatasaraylı iş adamlarından ve kendi yönetimlerindne 5-6 milyon Euro para ayarlayıp Babel, Feg ve Falcao’nun sözleşmesini fesh etmeliler. Böylece vergiler dahil 17-18 milyon Euro yer acilir butcede.

2. Nef vb. Sirketlerin sponsorluguyla Gedson’u bitirmeliler.

3. Dennis Man, Ianis, Dreyer vb. oyun kurucu bir sağ kanadı takima kazandirmalilar.

4. Halil ve İrfan Can’ı almalılar.

Muslera/İrfan

Sacha Nelsson Luyi PVA

Berkan

Man Gedson Cica Kerem/BAY

Halil/Diagne/MM

Bu kadro yıllardır bekledigimiz futbolu oynar diye dusunuyorum. Oynamazsa da en kötü sezon sonunda Bundesliga’da basarili olmus genc bir TD ile cok takviye gerekmeden ciddi sicrama yapar.

bizde pek yorumcu da yok zaten. medya temsilimiz çok zayıf
Ilgaz falan vardı bi işte o da dijital medyaya geçti. Levent tüzemen var şimdi adam kibar olduğundan sinirlendiğinde kızarıp boxarıp susuyor, bi de işte savaş çorluyu çıkarıyorlar onun da futboldan haberi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt