Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satmaktan kastım fesih de olur. Ya ben mesela Feghouli Falcao nun bjk fb de olsa ya şimdiye kadar gönderileceklerini ya da satılacaklarını düşünüyorum. Kaldı iki hafta satılacak olan satılırdı veya feshedilirdi. Şimdi falcao gitmeyip bu sene sözleşmesini tamamlayacak feghouliye uzatma yapalım haberleri çıkıyor ben kısacası kurtulmak istediklerimizden kurtulamıyoruz diyorum ve bu durum kronikleşti. Yani yöneticilik bunu becerebilmektir. Değilse sözleşmesinin bitmesini beklemek veya kendini gösteren oyuncuyu satabilmek öyle armut piş ağzıma düş o kolay sizin benim de yapabileceğimiz bir şey. Adamlar atınç sattı tosic sattı. Guilano sattı jailson sattı şampiyonlar ligi görmeden hem de.. yapmayın ya bu satılabilse satılır olaylarını. Satan satıyor dostlar. Biz gol kralını 6 milyona gönderdik. Maicon kaça gitti ? Kariyeri ismi satılabilirliği yok muydu ? Jailson kadar da mı yoktu ? Tabi bunlar önceki yönetim oldu ama ben kronik bir sorundan bahsediyorum. Bu yönetimden şimdiye kadar en azından falcaoyu fesih mesih bir şekilde göndermesini beklerdim mesela veya Diagne’ yi pazarlayabilmesini. Nasıl pazarlayacak diyebilirsiniz onu da ben bilemem ama benim yönetime talip olma gibi bir durumum yok ben taraftarım sadece. Marcao diyorsunuz da Marcao bu yumruğu geçen hafta attı transfer sezonunun başından beri satılabilirdi ne bekleniyordu marcao’ nun pazarı mı yoktu ? Şampiyonlar ligi mi görmedi ? Madem bu kadar yapılanmaya gidilecekti en satılabilir oyuncumuz Marcao’ydu. Transfer sezonu başladığından yumruk attığı ana kadar o kadar süre neden satılmadı ? Hoca istedi diyebilirsiniz ama hoca da yeri geliyor satılmayacak oyuncu yok diyor. Yani satılamayacak ürün yoktur yeteri kadar pazarlamama veya ticaret ağına sahip olamama vardır diyorum ben o yüzden size katılmıyorum. Ha kalan sürede en azından Babel Feghouli falcao yu gönderebilirler bir şekilde bravo derim ben yönetim hakkında erken konuşmuşum..benim için hiç sorun değil ben yanılınca yanılmışım demekten hiç gocunmam çünkü sonuçta Galatasaray’ın menfaatine oluyor. Ama anladığım kadarıyla Feghouli uzatma haberlerine falan bakarsak kalacak gibi Babel de ses seda yok zaten. Falcao keza öyle. Ne diyeyim inşallah ben yanılırım.
bejeke lalici satamadı daha.febe malum ali hulleleyip duruyor sponsor olduğu takımlara ki ikiside muricte elmasta potansiyelli idi ozanı 500 bin euro ya anca kiralayabildi.Kusura bakma ama mantikli olmak lazım o.fege o sözleşmeyi burak elmas vermedi adam salak mı 4 milyon temiz parayı bırakacak 1 e 2 ye gidecek.Falcao olayida abdurrahimin suçu adam 10.milyon alıyormuş nerdeyse nasıl.satacan bu adamları mantıklı olmak lazım. Boş boş eleştirmenin manası yok

Gedson olacağını sanmıyorum artık

Halil için de paramız yetmeyecektir bir de BJK salça olacak ona da emin ol

•Quod erat demonstrandum•
Bilgi değil tahmin benimkisi, alternatif isim çıkmaması nedeniyle öyle düşünüyorum, bu halde kalırsak çok çabuk ocağı gözleriz ve sezon çöpe gider

Anadolu takımları hiç hazır değil. İyi top oynayan bi altayı gördüm diğerleri bütün yaz yatmış gibi. Bugün ki fbnin kazanması da bu yüzden. Karşısında biraz eli yüzü düzgün takım olsa 3lük yapmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt