Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örtüldüğü filan yok ki.

Tüm pislikler , yolsuzluklar alenen ortada.

Muhattabımız , omurgasız yüzü kızarmayan insanlar olduğu için sonuç alamıyoruz.

çarşaf çarşaf konuşulması lazım yav

ekranlarda gazetelerde

aleni hukuk cinayeti var

koskoca camianın tehdit edilmesi var

Benfica, Waldschmidt'i bile satmışsın. Ne insafsızmışsın, 12 milyona bırakmışsın bir de. Sal Gedson'u 8'e.

Ben iki şık düşünüyorum biri iki defa felan yazmıştım rui terime bana zaman ver demesi ,terimin benfica gedsonu satmayı düşünmüyor lafına takılmayın trden araya girmeye çalışan takımlara rui costa ile ilişkisinden dolayı saf dışı bırakma taktiği olabilir.herkes biliyor terim costa samimiyetini ve terim böyle demişsse costa ile samimiyetinden dolayı doğrudur denilip masadan kalkmalarını sağlar,

İkinci şık benfica ucuzq gitmesini istemiyor ayrıca bizim ödeme planlarımız ellerinin tersiyle çevirecekleri türden olduğu için tatmin olacakları şekilde ve miktardaki parayı verene satmak istiyorlar ,ellerini güçlendirmek için gedsonla uzatmak istediler ama belliki gedson istememiş ve galiba gs ye gitmek istediğinide belirtmiş olabilir diye kadrodan çıkarıldı.benfica bakacak gedsonu ve kendilerini cezbeden bi alıcı çıkmazssa işte bu durumda bize salabilir çünkü bu sene oynatmıyorlar sözleşmeside azalıyor en iyisi verelim hiç olmazssa 10 üzeri para kazanırız derler.bi durumda şu olabilir benfica kiralık bize verip full oynatırlar parlarsa bu şekilde güzel paraya okuturuz diye düşünmüş olabilir ama biz almak istiyoruz diye canlarını sıkıyordur buda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sikecilerin TFFde dosyasi vardi hani sampiyonluk sayisina dair. 28 falan zorluyorlardi. Avrupa sampiyonasi oncesi veya sonrasi karar aciklanacakti ama ses soluk cikmadi sanki. Bilen beni aydinlatabilir mi? Ne oldu şimdi?

Hersey de oldugu gibi buda suni gunem yaratmaya yonelik bir durummuydu. Uzeri kapatildi gidildi. Uyuttular yine birkac ay fenerin taraftarini

Morutan, Galatasaray'a 5,7 milyon €+%10 sonraki satıştan pay şeklinde satıldı. (fanatik.ro)
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Not: Bizim Fanatik değil. Romanya'da da böyle bir gazete var.

Bukres takiminda Popescu da iyi oyuncu. Mukemmel bir stili var. Yuruyerek Adam geciyor, topla cok rahat. Topla olan iliskisini Ilicic'e benzettim.

Ooo yine morutan. Gelsin de izleyelim bakalım şu çocuğu...

Morutan gelir gedson işi başka bahara kalır.

Gigi Becali: "Morutan'ı Galatasaray'a sattım. Bonservis 5.7 milyon euro. Şimdi 4.2 milyon euro ödeyecekler. UEFA'da gruplara kalırlarsa da 1.5 milyon euro ödeyecek" [Fanatik.Ro]

Morutan bitmis. 99% bizde beyler

H.O Camia ya... Artik bizimde Adam gecebilen bir kanatimiz oldu çok şükür.

Moruţan - Kerem AŞ çok can yakacak.

Avrupa ligi gruplarına kalırsak morutan İn ne katkısı olacak? Şampiyon olursak diye değiştirsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt