Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oscar'ına göz diktim.
Hocam senden ricam iki oyuncuya da güven. Çok ütopik bir durum olmadığı sürece bu adamlar bize kar ettirecek. Sadece biraz zaman ve sabır.Cica'dan çok umutluydum ama ilk maç hayal kırıklığıydı benim için. Morutandan ise hiç ümidim yok, büyük balon gibi geliyor ama cicada olduğu gibi tam tersi olur inşallah
Çevik bir oyuncu hocam dar alanda da etkili olur umarım.Morutan o kadar atik mi de kanat için alinmistir diyonuz.
Hadi inşallah, tüm beklentimiz bu. Her transfer döneminde 10 oyuncu gönder 10 oyuncu al vallahi yorulduk yaaHocam senden ricam iki oyuncuya da güven. Çok ütopik bir durum olmadığı sürece bu adamlar bize kar ettirecek. Sadece biraz zaman ve sabır.
yüksek bonservisli adam alırken tutmama ihtimallerinide düsünmek gerekiyo sonra verilen bonservisin karsılıgı olmamıs oluyo birde aynı mevki gene dolmamıs oluyorÜstüne Gedson Halili aldikmi 3 sene degil 5 sene Transfer gerekmez.