Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 971
- 774
- 638
Doğru olsaydı TRT spor vs girerdi haberi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sakatlanmayan önceki Abdülkadir Ömür'e benzetiyorum.2 sene önce orta saha imiş geçen sene kanada çekmişler coşmuş arda turan’a benzetiyorum ben biraz os özellikli kanat işte fiziği falanda benziyo bodur ama çevik bi herif
Adam istiyorum diyor neye göresi mi var? Kıstas 5 milyon Euro.Iyi kaleci ama 5milyon neye Göre?
Daha üst ligte bile oynamamis.
17-18'de bizi şampiyon yapan rodrigues
Şu salak karıyı ikide bir buraya taşımayın artık.Cansel Kemiksiz: "Eğer ki Galatasaray çıkarıp 15 milyon Euro vermezse; Gedson Fernandes, Beşiktaş'a gelecek."
World class potansiyel olsa tr ye mi düşer? Ya da gezall.gecen yılki performansiyla world class miydi?Morutandaki world class potansiyel bir ben hissetmiyorum herhalde
Hagiyle de olay yaşamış bu pçYeğenlerinin biriyle beraber aynı takımda oynadım yıllarca, oda dayısının boş bir adam olduğunu derdi. Hatta Abisi de Antrenör bizim burda (Köln). Sanırım Beccali ile bir husumeti var, veya TR ye yine gelmek için gündem oluşturuyor.
Hayatta çözemediğim garipliklerden biri böyle bir dehanın futbol fanatiği olmasıdır. Çok ilginç gerçekten.
Beynini soyunma odasında bırakan Rodrigues mi?17-18'de bizi şampiyon yapan rodrigues
Yok yav satılacak bişey değil.
Benim arkadaş birşey bulmuş kaya içinden falan çıkarmış mutabık olamadık ben diyorum el yapımı da olabilir yapısı gereği emin olamadım arkadaş yok direkt fosil bu diyor. En son fosilde anlaştık şimdi yaşını tahmin etmeye çalışıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 135668

Hehe hehe ne kadar komikBecali 3 milyona bırakırım diyordu bizimkilerde 10 teklif etmiştir. Karşılıklı sıkı pazarlık ve müzakereler sonucunda 5.7'ye anlaştık demek ki. Hayırlı olsun.