Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Böyle fail birinden görüş almak da ne bileyim. Adam samsun miy maçında bıçaklanmış hem de abisi tarsfından iddialar da namus davası olduğu yönünde
Hagi bunu dövdü, ondan bunun yarası.

Bizim dangalak taraftar da Hagi düşmanı herifine eteğinin altına giriyor FTyi boklamak için.

Zihniyetine tükürdüklerim.

harbiden bu becali denilen herif 5.7 milyona sattım diye tvye demeçler verip daha biz resmi teklif bile sunmadıysak, 2.5 milyon eurodan bir kuruş fazlasını vermesinler.

milletin aklıyla dalga mı geçiyor?

World class potansiyel olsa tr ye mi düşer? Ya da gezall.gecen yılki performansiyla world class miydi?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gezzal ne alaka yahu gezzal olmuş topçuydu

Morutan potansiyeli öngörülemez bi adam sadece hissediyorum diyorum bir topçunun çıkacağı seviyeyi tahmin etmen çok zor çünkü çok fazla etken var bir topçunun gelişiminde

he bu arada arda da world class olsbilcek bi adamdı ve 1 senede olsa o seviyeyi gördü keza katılırsınız katılmazsınız bruma da o seviyeleri görebilcek bi herifti he görmedi o ayrı

Bizim ülkemizin muhabir bozuntuları yine uyuyor anlaşılan.

Ulan biz Prandellinin geldiğini bile ilk yabancı basından, yabancı twitter hesaplarından duymuştuk. Yabancılar yazınca bizim zavallı basın da hemen atlamıştı son dakika diye. Siz ancak totonuzun üstünde oturup yalan haber üretip kulüplerden gelen sipariş manipüle haberler üretin.

Zehir zıkkım olsun, boğazınızda kalsın inşallah aldığınız maaşlar.

Uzun süredir ve sezon içi takibimdeydi.

Oyuncunun gerek potansiyeli gerek de öne çıkan özellikleri bizdeki eksiklikleri tamamlıyor.

Umarım güzel bir kariyeri olur.

biraz fransa u19 dönemindeki thauvin gibi geliyor bana stili ki çok severdim. belki o biraz daha estetikti ama bilemiyorum izlerken hep o aklıma geldi.

Cicaldau konusunda da önce Romanya'da her yer yazmıştı bizim muhabirler uyuyordu buradan şunu anlayabiliriz yerli transfer hariç bizim basın bir şeyden haberi yok bu arada biri basına haber versin akşama maç var stadı karıştırmasınlar :asd:

morutan haberi doğru ise leş romanya futbolundan iki ne olduğu belirsiz topçuya 10 küsür milyon para basmış olduk

bunlar tutmazsa ft'nin iş akdi anında feshedilmeli

yönetim istifa etmeli
Tutar tutmaz ayri ama daha Gurcistan takimini zar zor eliyoruz. Sanki bizim takim cok mu iyi?
Fener, Fin takimini balla yendi. 2 Turk takimi Danimarka takimlarina 1 b 1m almis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt