- 1 Haziran 2015
- 27.767
- 19.301
- 2.148
omar'ın lisansı çıkmadığı için 14 lisanslı yabancımız var
sekidika gider bu rumen gelirse başka yer kalmaz
gedson işi ne olacak
gedson işi ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kronik Falcao'yu pilot takıma yollarız gitsin Niğde FK'da şovunu yapsınomar'ın lisansı çıkmadığı için 14 lisanslı yabancımız var
gedson işi ne olacak
boey gibi oyuncular tutmama noktasında risk taşıyor ama ekonomik açıdan riski pek de yüksek değil.Kime oynayalim?
Danimarka ligindekiler 10 civarina gidiyor. Tecrubeli diyorsan Falcao kazigi daha taze. Boey gibi diyorsan bence o daha riskli
Epl’nin orta sıralarındaki takımlardada var reis böyle herifler kaldıki hissiyat diyorum zatenWorld class potansiyel bize kalmaz renktas. Bize kalsa kalsa, EPL in orta siralardaki takimlarda oynayabilecek oyuncu kalir. Ve o simdilik super bir gelisme olur.
cicaldau + nelsson + morutan üçüde bizde leş oynasa bile en fazla zararımız 4-5 mil olur.
üç oyuncunun da cvsi güzel. biri kaptanlık yapmış, diğeri milli takım topçusu, morutan yetenekli. yaşlar 22-23. bonservis konusunda en ufak endişem yok.
Hala sorunun yüksek bonservis olduğunu sananlar görüyorum inanılmaz cidden. Morutan transferini teknik taktik eleştireni anlarım ama maliyet en son eleştiri olmalı. Adam gayet bilinen İnter tarafından bile izlenmiş ve potansiyelli bir oyuncu sonuçta Uganda liginden de gelmiyor. Konuşulan 4-5 Milyon bonservisler yıllık maaşla birlikte düşününce alabileceğimiz herhangi bir sağ açıktan çok daha ideal maliyetli olmasını sağlar. Ghezzal için 15 Shaqiri için 20-25 Milyonluk bilançolar var Morutan'ın toplam maliyeti 10 Milyon etmez. Ayrıca genç olduğu için tutmasa bile bonservisini kolayca çıkarır. Maliyetsiz sağ kanat istiyorsan Sekidika var kadroda idare edeceksin.boey gibi oyuncular tutmama noktasında risk taşıyor ama ekonomik açıdan riski pek de yüksek değil.
mesela boey bundan sonra çok kötü devam etse ve göndermek istesek büyük bir ekonomik zarar verir mi bize ? hayır.
ama yüksek bonservis verdiğimiz oyuncu kötü çıkarsa içimize oturur.
Abi buluruz bir hal çaresini be, onuda Teknik Ekip düşünsün, son günler çok civcivli geçer boşveromar'ın lisansı çıkmadığı için 14 lisanslı yabancımız var
gedson işi ne olacak
Maçı var bu akşam S.Bükreş'in
Morutan kadroda olmamalı satıldı ise
Marcao olayı keşke hiç yaşanmasaydı ben orada kaldım hala, beklediğim gibi de gelişmiyor süreç ne Marcao'yu kendine getirebiliyoruz ne de satabilicez gibi duruyor.
Marcao işi çözülecek gönlümüzü ferah tutalımMarcao olayı keşke hiç yaşanmasaydı ben orada kaldım hala, beklediğim gibi de gelişmiyor süreç ne Marcao'yu kendine getirebiliyoruz ne de satabilicez gibi duruyor.
Ellerine sağlık üstat.Hala sorunun yüksek bonservis olduğunu sananlar görüyorum inanılmaz cidden. Morutan transferini teknik taktik eleştireni anlarım ama maliyet en son eleştiri olmalı. Adam gayet bilinen İnter tarafından bile izlenmiş ve potansiyelli bir oyuncu sonuçta Uganda liginden de gelmiyor. Konuşulan 4-5 Milyon bonservisler yıllık maaşla birlikte düşününce alabileceğimiz herhangi bir sağ açıktan çok daha ideal maliyetli olmasını sağlar. Ghezzal için 15 Shaqiri için 20-25 Milyonluk bilançolar var Morutan'ın toplam maliyeti 10 Milyon etmez. Ayrıca genç olduğu için tutmasa bile bonservisini kolayca çıkarır. Maliyetsiz sağ kanat istiyorsan Sekidika var kadroda idare edeceksin.
Marcao olayı keşke hiç yaşanmasaydı ben orada kaldım hala, beklediğim gibi de gelişmiyor süreç ne Marcao'yu kendine getirebiliyoruz ne de satabilicez gibi duruyor.