Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler sabahtan beri yeni girdim morutan işi kesin mi başkanı açıklama yapmış diyorlar ama aslı astarı nedir ?

Hala sorunun yüksek bonservis olduğunu sananlar görüyorum inanılmaz cidden. Morutan transferini teknik taktik eleştireni anlarım ama maliyet en son eleştiri olmalı. Adam gayet bilinen İnter tarafından bile izlenmiş ve potansiyelli bir oyuncu sonuçta Uganda liginden de gelmiyor. Konuşulan 4-5 Milyon bonservisler yıllık maaşla birlikte düşününce alabileceğimiz herhangi bir sağ açıktan çok daha ideal maliyetli olmasını sağlar. Ghezzal için 15 Shaqiri için 20-25 Milyonluk bilançolar var Morutan'ın toplam maliyeti 10 Milyon etmez. Ayrıca genç olduğu için tutmasa bile bonservisini kolayca çıkarır. Maliyetsiz sağ kanat istiyorsan Sekidika var kadroda idare edeceksin.
nereden biliyoruz tutmasa da bonservisini çıkaracağını
kötü oyuncuyu kim almak ister ki

marcaonun cezası bittikten sonra daha iyi oynayacağından en ufak şüphem yok benim. hayatının en büyük dersini aldı. böyle bir olayda arkasında durduğumuzu hissederse varını yoğunu verecektir sahada.

yaşanılan olayda da en ufak art niyeti olduğunu düşünmüyorum. hırslı oyuncularda öfke kontrol problemi olabiliyor. bence artık bu konuda da profesyonel destek almaya başlar.
Ben senin kadar ümitli değilim, kolay kaldırılabilecek bir süreç değil. Takım içini çözsen de akbabalar başımıza üşüşmeye devam edecektir.

Beyler sabahtan beri yeni girdim morutan işi kesin mi başkanı açıklama yapmış diyorlar ama aslı astarı nedir ?
Morutan işi buradan dönmez sözleşme uzatmadığı için bu sene kazandılar kazandılar seneye çok daha ucuza satmak zorunda kalacaklardı. Baştan beri Becali genel de 15'den aşağı satmam 10'dan aşağı satmam Galatasaray'la bonuslarla beraber anlaşabiliriz gibisinden konuşurken ilk kez kesin ve net şekilde sattığını hatta tüm Romanya basını da paylaştı. Önce Romanya'nın Fanatik haberinde Morutan haberi çıktıktan sonra Emanuel Roşu'da ardından onayladı ve en son da bir televizyon programında sattığını kendi ağzıyla onayladı.

Marcao olayı keşke hiç yaşanmasaydı ben orada kaldım hala, beklediğim gibi de gelişmiyor süreç ne Marcao'yu kendine getirebiliyoruz ne de satabilicez gibi duruyor.
İteleyebileceğimiz başka bir Türk ligi yok maalesef. Marcao gibi bir topçu herhangi bir avrupa liginde bu hareketi yapsa çok kolay bize iteleyebilirlerdi. O kadar olmasa da Melo örneğinde olduğu gibi.

Düzeltme: Gerçi Melo bizden sonra Inter'e gitmişti. Benim hatam unutmuşum

nereden biliyoruz tutmasa da bonservisini çıkaracağını
kötü oyuncuyu kim almak ister ki
Nerden biliyoruz biliyor musun mesela Cavanda'dan hatta Jose Rodrigues ve Carole'dan. Kimsenin beğenmediği ve nerdeyse kurtulmaya çalıştığımız bu oyunculardan Cavanda'dan 3 Milyon, Jose'den 2 Milyon ve Carole'dan yaklaşık 1.2 Milyon kazandık. Genç oyuncu alırsan zarar etme şansın çok azdır. Bruma mesela 13'e geldi çarpraz bağ bile koparttı ona rağmen 16 Milyon'a satıldı. Ha gidip Ontivero gibi acayip oyuncular alırsan böyle olmaz ama az biraz potansiyelli oyuncular alabilirsen zarar etmezsin. Morutan'ı en kötü şartta 5 Milyon'a yollarız ama bence çok daha fazlasını kazandıracak bir isim.

Jose Rodriguez diye bir eleman vardı bizde 20 yaşındaydı bedelsiz almıştık. 1 sene neredeyse hiç top oynamadı 2 civarına gitti.
yani bu da öyle olabilir diyorsunuz tutmazsa
inşallah öyle olur

ama 2 sezondur şampiyon olamamışken ve önümüzde bankalar birliğinin geri ödemeleri beklerken daha farklı bir isme para basmamızı beklerdim.
ağır takıma ağır bir oyuncu daha gelmiş olacak. üstelik bu sezona da çok kötü girmiş bir oyuncu.
hatta takımı kendisinin bölgesine transfer yapıp adamı orta sahaya kaydırmış.

bu transferde beni umutlandıran hiç bir şey yok. inşallah umutlu olanların umutları boşa çıkmaz da iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.

IMG_6159.webp

Hagi ve Popescu gibi Romanya futbolunun en büyük 2 futbolcusuyla bağlarımız bu kadar güçlüyken oradan çıkacak her potansiyel adamın yolu bir şekilde bizim takıma düşecektir. Rumenlerin bizim takıma karşı ciddi sempatileri var doğru kullanırsak oradan çıkacak her potansiyelden büyük paralar kazanıp tekrar yenilerini buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt