Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.351
- 5.335
- 2.308
Iste simdi emin oldum artik bu cocuktan olurLevent Tüzemen Cicaldauyu gömdü Galatasaray’ın oyun aklı olamaz dedi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste simdi emin oldum artik bu cocuktan olurLevent Tüzemen Cicaldauyu gömdü Galatasaray’ın oyun aklı olamaz dedi .
Bu adam ofansifmi defansifmi balik ki etmi tavukmu iki macta hic birsey anlamadim casper gibi adam cok garipIste simdi emin oldum artik bu cocuktan olur
Şimdi duyar kasmaya gelecekler ama hoca başka çare bırakmıyor iğreniyorum artık akbabadan ya bi insan 10 dkda koşamaz hale gelir mi. Berkan çıkarılır mı lan bu çöp inmarcao bugün sahada olsaydı ve akbabaya saldirsaydi keşke lime lime etseydi onun sakat bacaklarını
Çok nefret doluyum coooookkk
10 günde 6 transfer haGedson
Ozan
Irfancan
Skorer sag kanat
Skorer sol kanat
Scout golcu
Allahim sen bizim dualarimizi duy yarrabim
Var bir hayalim
Boey____Nelsson__Marcao___PvA
_______ Gedson ____ Cicâldău
Moruţan_____________________Kerem
________________Halil
__________________Mostafa
Bu adam cok basit oyniyarak takimi rahatladan ve arada golu kokluyan biriBu adam ofansifmi defansifmi balik ki etmi tavukmu iki macta hic birsey anlamadim casper gibi adam cok garip
Marcao olayı olmazsa başka şeyler konuşurduk.Luyindama:
"Sonsuza kadar Galatasaray'da devam edeceğim."
(beIN Sports)
yapma knk
6.5 milyon euro 6 numaraya basarsim yada net bir 10 numaraya bu adam mevkisiz oyuncu en kotu oyuncu tipiBu adam cok basit oyniyarak takimi rahatladan ve arada golu kokluyan biri
Zaten 1-1den önce atiyordu az kalsin