Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro yapılanmasını gören kuşlar + bu takıma Gedson, Morutan ve Halilin eklenmesini düşünen rakipler.

FB_IMG_1629753635998.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Morutan bitmis belli ki. Gedson ve Halil de gelirse efsane olur. Halil gelecekse diagne de iyi teklif varsa satılabilir. 3 yerli oynatma zorunluluğu var sonuçta.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca, becali zaten acikliyor dedi. Yani 5.7m dogru. Artik limitmi acmaya caliscaz yoksa oyuncuylami anlasmadik daha belli degil

Nesino begendin ? spiker ismini soylemeden pasmi veriyor ? terim bile begenmedi oyundan aldi hafta icide oynamadi adam bide bu adam hazir geldi rumen liginin en iyi oyuncusuymus rumen ligini komple cope atin
Usta adam 8 numara gayette işini güzel yapıyor tek pas yapıyor ara pas deniyor daha bu takım alışılacak birbirine ne olmasını bekliyorsun Sneijder drogba almadık

Bu akşam kaç km koştuğumuzu öğrenebilecek yada bilen bir rengim var mı? Merak ettim. (Geçen hafta ile karşılaştırma yapmak istedim, umarım geçen haftadan daha fazla koşmuşuzdur.

Bu arada çoğumuz Playstation oynar gibi aldığımız adamların hemen iyi oynamasını bekliyoruz. Üstelik bu kadro birbirleriyle daha yeni yeni oynamaya başladı. Zamanla takım oturacaktır. Sasha Boey'i ayrı tutuyorum ama çocuk 20 yaşında ilk defa ülke dışına çıkıyor adaptasyon sorunu vs hiçbir şey yaşamadan çok iyi başladı.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao yu dönünce ön liberoda denesek nasıl olur? Teknik seviyesi üst düzey pozisyon bilgisi de var.

Başkan çıkıp Fegh'e kulüp bulmasını söyledim diyor, hoca gidip 11 oynatıyor.
Ya onu da geçtim, kurbanlık dana gibi olmuş adam. BAY var elinde, oynatsana neyi bekliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt