Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam hizli oynuyor paslari temiz ataga cikariyor. Gol yollarinda dogru kosulari yapiyor. Sen ronaldinho felan bekliyorsun galiba 😂
Yoo hic oyle bekelemiyorum hucumda takimi sirtlayacak asist gol yapacak topa vuracak adam bekliyordum sahada gorsem izleyecektim direkten donen top ve kornerler haric sahada yoktu iyice vasata alistirildik

Geçen sene Gedsonu gömüyorlardı bu sene Alexi. 2 maç oldu az sabredin sonra neden biz oyuncu yetiştiremiyoruz? Maçı gözüyle takip edenler tek pasla hızlı oynayan bir yapısı olduğunu görmüştür. Az sabır ya

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim taraftar profili böyle hep heran mükemmel oynasın istiyoruz.Bizim taraftar profili derken aramızdaki kargaları,şikecileri ve hamsileri tenzih ederim

Transfer falan istemiyorum. En büyük transfer Hocanın klübün başka bir biriminde görev alması. Emre Akbaba bu takıma açık net ihanettir. Ya normal bir ideal takımımız yok, dalga geçiyor bir hafta Mohammed bir hafta Diagne bir maç yedlin bir maç başkası her maç 4-5 değişik oyuncu sonuç? Adamlar birbirine alışamıyor. Biri pas atıyor ötekisi o pası başka yerde beklediği için rakibe gidiyor bu maçta en az 15 kere gördüm bunu. Çünkü takım birbirine alışamıyor. Teknik taktik geçtim zaten bir kadro istikrarı oluştur alışsın şu takım birbirine ya. Rotasyon gerekir de bunun adı düpedüz fantezi ya. Yaptığı değişiklikler çıldırıcam artık. Emre Akbaba neyin inadı yürüyemiyor ya yürüyemiyor bırak top oynamayı.

Yoo hic oyle bekelemiyorum hucumda takimi sirtlayacak asist gol yapacak topa vuracak adam bekliyordum sahada gorsem izleyecektim direkten donen top ve kornerler haric sahada yoktu iyice vasata alistirildik
Reis beklentin cicadan onlar olmasın. Adam modern 8, topu eveleyip gevelemiyor hızlı geçiş oyununa uygun bir adam. Ben de öyle bir adam alınmasını istiyordum umarım morutan o açığı kapatır. Bu takıma çok net dediğin gibi sorunluluk alacak şut+asist+Çalım yapacak şapkadan tavşan çıkaracak bi adam lazım ve tabi ki bir de fernando gibi bi dos

Usta adam 8 numara gayette işini güzel yapıyor tek pas yapıyor ara pas deniyor daha bu takım alışılacak birbirine ne olmasını bekliyorsun Sneijder drogba almadık
Niye bakesetas denen bir adam var snejdeir filan degil skora etki ediyor pelkas denen bir adam var skora etki ediyor bu adamlara 6.5 milyon euroda verilmedi

FT'yi bu gece ipten aldı :D aksi durumda buralar yangın yeriydi

1629753995117.webp

Reis beklentin cicadan onlar olmasın. Adam modern 8, topu eveleyip gevelemiyor hızlı geçiş oyununa uygun bir adam. Ben de öyle bir adam alınmasını istiyordum umarım morutan o açığı kapatır. Bu takıma çok net dediğin gibi sorunluluk alacak şut+asist+Çalım yapacak şapkadan tavşan çıkaracak bi adam lazım ve tabi ki bir de fernando gibi bi dos
Para cope gitmis demekki yeni seri hayirli olsun

Gelecek sezon için alınıp, pilot takımada yada kendi takımında 1 sene oynatılacak transferler olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt