Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nesini begenmedin cicaldaunun?
Bence gömülecek bi adam değil, sistem oyuncusu daha çok. Skorerliği de var ama zamanla göstereceği bişey bence o henüz alışma aşamasındaPara cope gitmis demekki yeni seri hayirli olsun
Hoca ne yaptı ne etti unutturdu maçtaki rezilliğini yine transfer konuşuyoruz uzun süredir bu kadar bilenip laf söylememişimdir kendisine ..
Aynen öyle bize 6 numara lazım sağlam bu ikisi de degilTaylan Berkan çok uyumsuz yav Gedson gelirse sol bekte Ömer Bayramı izlemeye razıyım orta saha alarm veriyor
Bu akşam kaç km koştuğumuzu öğrenebilecek yada bilen bir rengim var mı? Merak ettim. (Geçen hafta ile karşılaştırma yapmak istedim, umarım geçen haftadan daha fazla koşmuşuzdur.
Anlaşıldı,bizimkiler vazgeçmezse yatma ihtimali yokİnşallah anlaşmayı yapmışızdır da bu Becali denen çatlak fiyat yükseltmez bir anda
Kendisi sattım dedi, sonra kendisi iptal ediyor. Bi mısır bi de bu heriften bıktımİnşallah anlaşmayı yapmışızdır da bu Becali denen çatlak fiyat yükseltmez bir anda
boş geç..
Zaten.boş geç..
Koşu mesafesi çok fazla önem taşıyor bence umarım her hafta üstüne katarızKostuk kostuk belli oluyordu