Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuna nasıl güveneceksin ki zaten
Yarın çıkıp 'Morutan'ın değeri 2 milyon ama satmıyorum' deyip üstüne bir kahkaha patlatacak potansiyelde bir herif

Ekli dosyayı görüntüle 135785

2 hafta önce Bükreş'te Lgbt yürüyüşü düzenlenmiş ve Becali bu yürüyüşü bir düzine rahip ve onlarca insan toplayarak protesto etmiş. Eşcinseller hakkında şeytan bunlar demiş. Şu manyak heriften topçu almak büyük iş hakkaten.

Muslera-boey- ozan( Kaan)- nelsson-pva- berkan- gedson- morutan-cicaldau-kerem- mohamed
Eğer Halil alırsak forvette iyi bir opsiyon olur defansı da ful yabancı yaparsın iyi bir bek yedeği olsa yerli, çok sıkıntı yaşamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozan Kabak mi? Onu sil o gelmez.

Kaan Ayhan icin de 6 milyon euro istiyorlar. Degmez o kadar maalesef. 3-4 e biraksalar olabilir.

Herkes (bende dahil) Gedson'u istiyor tamam guzel ama biri bana mantikli bir sekilde (kendi fantazin degil, hocanin gozunden) bir 11 yaparmi 8 yabanciyla?

Dipnot: Cicaldau, Gedson, Morutan (bu ucluye muhtemel 25 milyon euro bonservis diyelim) + Muslera yedek olmaz. Yok olur demeyin cunku mantikli bir 11 gormek istiyorum. Santraforda Diagne veya Mohamed de eder 5 yabanci.

Hangi 3 yabanci kaliyor bir bakalim mantiklica.
Kızacaksınız ama şu anki oyunu ile oynatmayacağım adam PvA.

------------------------------Muslera-------------------------------------
Boey----------------Boss----------------Nelsson-----------Umut Meraş

------------------------------Berkan--------------------------------------
-------------------Gedson------------Cicaldou---------------------------

Morutan--------------------Mohamed----------------------Kerem/Barış

Gönül ister ki Marcao'dan çıkıp Ozan Kabak yapıp, Nelsson-Ozan tandemi kurup çok basit bir şekilde bu yılı kurtarırız.

Yada Halil'i forvete çekip çok rahat sıyrılırız bu cendereden.

O sekilde halledilebilir ama Halil ne Diagne'den ne de Mohamed'den iyi santrafor degil. Ama hoca baska turlu oynatirim/kullanirim derse bilemem.
Bence Halil'e güvenmeliyiz
3 yerli için farklı kombinasyonlar oluşturacağız mecburen
Defans 4lümüzün tamamı yabancı olması kötü bizim için biraz

Mesela Berkan-Kerem-Halil sahada olur
Halil çıkar Mohamed veya Diagne girer, Aynı anda Taylan, Barış, Yunus bunlardan biri felan girer ayarlanır yav

Ama as kadroya bence Halil'i yazabiliriz

ah ulan şu yabancı saçmalığı olmasa lige çok net ambargo koyardık muslera-boey-nelsson-luyindama-pva-dieng-gedson-cicaldau-kerem-morutan-mohamed ahhh ulan be

Kızacaksınız ama şu anki oyunu ile oynatmayacağım adam PvA.

------------------------------Muslera-------------------------------------
Boey----------------Boss----------------Nelsson-----------Umut Meraş

------------------------------Berkan--------------------------------------
-------------------Gedson------------Cicaldou---------------------------

Morutan--------------------Mohamed----------------------Kerem/Barış

Gönül ister ki Marcao'dan çıkıp Ozan Kabak yapıp, Nelsson-Ozan tandemi kurup çok basit bir şekilde bu yılı kurtarırız.
Niye kizayim yav? :)

Bu mantikli olabilir ama PvA icin de 5.5 milyon euro gibi maas verecegiz 3 yil icin. Yedek kalacagini ihtimal vermiyorum (rotasyon/sakatlik durumlari haric).

Bence Halil'e güvenmeliyiz
3 yerli için farklı kombinasyonlar oluşturacağız mecburen
Defans 4lümüzün tamamı yabancı olması kötü bizim için biraz

Mesela Berkan-Kerem-Halil sahada olur
Halil çıkar Mohamed veya Diagne girer, Aynı anda Taylan, Barış, Yunus bunlardan biri felan girer ayarlanır yav

Ama as kadroya bence Halil'i yazabiliriz
Zaten bizde en buyuk problem; kaleci ile birlikte komple defans - yani 5 oyuncu- full yabanci olmasi.

Lanet olasi kural isimizi bozuyor. Yoksa 9 yabanciyla cok iyi kadro yapabiliriz rahatlikla.

Ön taraf için iyi kötü yerli alternatif-as oyuncular var
Bence defansa yönelik de iyi yerli alternatifler alsak fena olmaz

Ozan Kabak mi? Onu sil o gelmez.

Kaan Ayhan icin de 6 milyon euro istiyorlar. Degmez o kadar maalesef. 3-4 e biraksalar olabilir.

Ozan için zor bende biliyorum ama acaba mı diyor insan schalke kiralık vermiyor şu an onlara gelen memnun edici teklif de yok 1 hafta kaldı onlarda bir yere imza atmazsa neden olmasın ama gedsondan daha zor transfer Ozanın kendisi de gelmek istemez bence de avrupa da kalması kendisi adına daha iyi olur.
Kaan yerli olması dışında aşırı bir artısı yok ama işte el mecbur son günlerde fırsat olabilir oynatmadıkları adamı salarlar Kaan dünden gelmeye razı 3-4 e biter belki son günlerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye kizayim yav? :)

Bu mantikli olabilir ama PvA icin de 5.5 milyon euro gibi maas verecegiz 3 yil icin. Yedek kalacagini ihtimal vermiyorum (rotasyon/sakatlik durumlari haric).
O işin esprisi 5-6 maç ile adamı astık demesinler diye yazdım. :red:

Avrupa'da 6 maç var bize bence mutlaka yerli sol bek lazım. Umut bana göre ligi idare eder.

Elbette PvA'da oynayacak ama dönüşümlü kullanırsak daha temiz performanslar izleyebiliriz.

O kadroya ek olarak Mohamed yerine Halil ile başlarız. İkinci yarı Cica çıkar Taylan girer, Halil çıkar Moha girer çokta güzel güzel rotasyonda olur bence.

O işin esprisi 5-6 maç ile adamı astık demesinler diye yazdım. :red:

Avrupa'da 6 maç var bize bence mutlaka yerli sol bek lazım. Umut bana göre ligi idare eder.

Elbette PvA'da oynayacak ama dönüşümlü kullanırsak daha temiz performanslar izleyebiliriz.

O kadroya ek olarak Mohamed yerine Halil ile başlarız ikici yarı Cica çıkar Taylan girer, Halil çıkar Moha girer çokta güzel güzel rotasyonda olur bence.
Umut Meras'i da BJK almak uzere. Yillik 1 milyon euro maas teklif etmisler kendisi daha cok istermis. Bu paralara o da imkansiz cunku etmez. Ilk 11 icin de yetersiz aslinda rotasyon icin olabilirdi.

Falcao Babel yedlin son olarak diagne gidecek gibi. Yerli olarak da Taylan ismi çıkmıştı.

Umut Meras'i da BJK almak uzere. Yillik 1 milyon euro maas teklif etmisler kendisi daha cok istermis. Bu paralara o da imkansiz cunku etmez. Ilk 11 icin de yetersiz aslinda rotasyon icin olabilirdi.
Yetersiz olduğunu biliyorum ama en azından Avrupa maçlarından önce ve sonra PvA'yı idare edecek bir adam bence.

Bjk alacaksa yapacak bir şey yok. Ozan'ın hala bir yere gitmemesi ufak ufak beni heyecanlandırıyor.

Umut olmazsa Ozan. Ozan olmazsa Halil bunlardan birini çözmemiz lazım Gedson ve Morutan'a yer açmak için.

Cica kızağa çekilirse 6,5 milyonluk yatırım çöp olabilir.

Yetersiz olduğunu biliyorum ama en azından Avrupa maçlarından önce ve sonra PvA'yı idare edecek bir adam bence.

Bjk alacaksa yapacak bir şey yok. Ozan'ın hala bir yere gitmemesi ufak ufak beni heyecanlandırıyor.

Umut olmazsa Ozan. Ozan olmazsa Halil bunlardan birini çözmemiz lazım. Gedson ve Morutan'a yer açmak için.

Cica kızağa çekilirse 6,5 milyonluk yatırım çöp olabilir.
Bence en mantikli cozum( ve ayni zamanda iyi yatirim) Halil olur, bu defa da Mohamed icin uzulecem o cocugu santraforda gormek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt