Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.789
- 43.733
- 3.888
Pva tüm topları rakibe mi atıyor bana mı öyle geldi? Sanki pas tercihleri hep rakibe gidiyor.
2 maçtır maalesef öyle ben de çok şaşkınım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pva tüm topları rakibe mi atıyor bana mı öyle geldi? Sanki pas tercihleri hep rakibe gidiyor.
Bana bir doğum günü süprizi olursa sevinirimHaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
gedson fernandes
31 ağustos 2021 gecesine kadar bekleyelim bence… görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. (bkz: 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi)rerererarara.net
bu eleman gelicekse momo gitsin razıyım
Diagne bir sezonda 55 gol atsada satamiyacakmisiz gibi geliyor.
Fulham olsa keşkeMesela Babelin şuan takımda gorevi influencer,youtuber,instagramer olarak 3 milyon avro almak....
Babel'i sosyal medya sorumlusu olarak hangi takim alır acaba![]()
uzun zaman sonra dengeli bir sol bek kazandik ama son paslari hep rakibe atiyor nedensePva tüm topları rakibe mi atıyor bana mı öyle geldi? Sanki pas tercihleri hep rakibe gidiyor.
Raporlamayi düsündügüm bir postYerli kaleci yerine ozan/Kaan ve Caner daha iyi olur bence
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değerli gorusleriniz icin Tesekkur ederiz Sayin Turkyilmaz.Bir adam iyi mi kotu mu diye insanlar 2 ye ayriliyorsa, futbolcunun oynadigi top akiyormu, kokuyormu sahada pek belli olmuyorsa o adam kotudur. Cicaldau da su ana kadar bu takimin adami olmadigini gosteriyor.
benimde dogum gunumBana bir doğum günü süprizi olursa sevinirim![]()
bugün açıklanır muhtemelen, gurup katılımdan 6-7m alacağız zaten kalırsak 1.5 rahat ödenirEger morutanda uel katilirsak 1.5m bonus varsa bugun yarin aciklanmasi lazim bonus devreye girip veya girmemesi icin, yada direk 5.7m anlasacaz
bu eleman gelicekse momo gitsin razıyım