Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu taraftar Berkanida yiyecekmis gibi duruyor.Adam her yerde defansta ortasaha forvette elinden geleni yapiyor.Ve daha yeni bir oyuncu daha iyi olacak ozellikle yanina Gedson ve benzeri biri gelirse daha super olacak.

Morutan morutan diip bi bakmışız Dreyer gelmiş olmuycak şey değil
Cicaldau'da böyle gelmişti biz Stancıu beklerken

Dedigim gibi topla cok az bulusuyor. Bulusunca tek toplari cok iyi, oyun aklini göruyoruz ama daha fazla sorumluluk almali ve top istemeli. Aksi halde hayaletten farksiz oluyor

Dünki maçta özellikle ilk 5 dk ve 70'den sonrası hariç takımı gayet beğendim koşan pres yapan rakibi çıkarmayan top kaybı sonrası ani press yapan bir takım vardı.
Ofansif anlamda öyle bam güm oynamadık ama bilinçli çalışılmış birkaç tane güzel pozisyon yakaladık
Mesela gol pozisyonundaki paslaşma çok güzeldi hızlı ve seriydi
Sonra Boey'in bindirip Diagne'ye arka tarafa doğru açtığı ortadaki paslaşma
Falan filen daha böyle birkaç çalışılmış güzel pozisyonlar vardı ve hoşuma gitti

Bu takıma inşallah Dreyer yada Morutan - Gedson - Halil ve Marcao gelicek
Açıkcası 10-12. Haftalarda yavaş yavaş domine eden hızlı oynayan rakibi boğan bol gol atan hızlı oynayan bir takım görücez gibi bakalım hadi hayırlısı

Zeminin son durumu ne yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor 2 hafta sonra iç saha maçında yetişiyor mu acaba

Alenen yalan söylediyse bir şey diyemem. Ben sadece canlı yayında verdiği demeci aktardım.
Haklısın tabi. Ama şu da bir gerçek ki alenen ylan söylemeyen ne bir spor yorumcusu var bu ülkede ne de bir spor programı. Hepsi aleni yalancı zaten. attıkları palavralarla cukka dolduruyorlar. Her sene her kulübe 12546123 tane farklı transfer haberi yazanlar da bunlar, yazdıkları yalan haberler için menajerlerden cukka alan da bunlar.

Zeminin son durumu ne yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor 2 hafta sonra iç saha maçında yetişiyor mu acaba
GS TV de yayin yapildi burda da paylasildi. 2 Hafta sonra ic saha macimiz da yok ayrica. Pazar günü K.Pasa deplasmani bir sonraki mac Trabzon deplasmani. En erken tarih 19 Eylül Alanya maci gibi görünüyor. 14 Eylülde TFF denetim yapacak zeminle alakali.

GS TV de yayin yapildi burda da paylasildi. 2 Hafta sonra ic saha macimiz da yok ayrica. Pazar günü K.Pasa deplasmani bir sonraki mac Trabzon deplasmani. En erken tarih 19 Eylül Alanya maci gibi görünüyor. 14 Eylülde TFF denetim yapacak zeminle alakali.
O zamana kadar umarım zemin hazır olur çok uzun sürmedi mi bu zemin olayı lig başlamasına yetişir deniyordu kendi sahamızda oynamadığımız her maç bana göre deplasman gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt