Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel beni deli ediyor ya. Herif sadece kendine oynuyor.
Bi buna bak birde girdikten sonra solu felç eden larine bak. Latin dediğimiz adam da öyle ahım şahım topçu da değil.

Mls'ye gitmeden Carlos rivas ile birlikte 5 sene önce önerdiğim oyuncuydu. Severim oyun stilini ama herif ligde tıbben etkisi yarattı.
Bizimkine bak anasını satim sahaya giriyor dönüyor dolaşıyor çalıma giriyor.
Defol git kardeşim ya yararın 1 iken zararın 10
Babel yerine bay girmeli artik. Beni heycanlardirdi sure aldigi 10dk da

Diagne iyi oynuyor maşallah. Gol atmasa bile fiziği bile rakip savunmayı tedirgin ediyor. Fatih Terim diagne yi aldığımız ilk sezonu hatırlamalı. İlk sezonda da diagne gol atmasa bile rakip defansı kendine çekerek orta saha oyuncularının golle buluşmasına sebep oluyordu. Fatih Terim unutmasın derken bundan bahsediyorum. Diğer oyuncuları dignenin boşalttığı alanlara sokarsa daha fazla pozisyona gireriz.

Hocanin teklif var dedigi oyuncular kim acaba?
1i kesin cagne, digerleri bence feg ve babel ama bu son ikisini belese ve maasinin bir kismini siz karsilayin teklifi gelmistir. Ha birde mohamed haberleri var. 10falan verirlerse satmaktan yanayim amansanmiyorum okadar teklif geldigini. Max 6m gelmistir

Emre Kılınç’da kazanmamız gerekir. Adam Sivas’ta ne goller atıyordu biz de topa vurmayı unuttu. Bir de Emre Akbaba filan hocam mümkünse tansiyonumuzla oynama, sal gitsin şu adamı.
Emre kilinç bitti malesef bu saatten sonra ne olursa olsun o performansi veremez ya saldi kendini yada teknik ekip suçlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt