Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocamızın dunku 60'lı dakıkalarda yaptıgı harakırı benı yıne cok korkuttu;su dakıkalarda ya herro ya merro olayının bu oyuncularla olmayacagını artık anlaması lazım;hatay bıraz ıyı olsaydı gol atardı bıze resmen orta sahayı bosalttık ınsallah bı daha boyle fantezılere gırmez

Babel’in İnsta ve twitter biosunda Galatasaray’la alakalı hiçbir şey yok daha önce var mıydı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocamızın dunku 60'lı dakıkalarda yaptıgı harakırı benı yıne cok korkuttu;su dakıkalarda ya herro ya merro olayının bu oyuncularla olmayacagını artık anlaması lazım;hatay bıraz ıyı olsaydı gol atardı bıze resmen orta sahayı bosalttık ınsallah bı daha boyle fantezılere gırmez
eskiden yaptığı bir değişikliğe karşı alamadığı reaksiyon için hem oyuncusunu hem de kendini eleştirirdi.
ünal aysal zamanını hatırlayın.

bir oyuncu yada formasyon deneyip istediği sonucu alamayınca demek ki öyle yapmamak lazımmış diye oyuncusuna da kendine de gönderme de bulunurdu.

bunları özlüyorum açıkçası , ezbere oyuncu değişiklikleri yapması hocanın enerjisi hakkında fikir veriyor ve bu beni kaygılandırıyor.

Becali’den yeni aciklamalar:

"Moruțan was interrupted last night. They sent a negotiator. When he heard of 5.7 million, they said 5 million. The transfer was interrupted. In the morning, they returned. If they sent someone to negotiate, it means they trust that person, right? We will definitely get 5.7 million.”

“We will get 500,000 if he plays 10 matches in 5 years. We will take a million and a half if they qualify for the Europa League or Champions League any year. If he qualifies this year, we will take 500,000 euros. Last night we came to a standstill, they said it would drop to 5 million. He is leaving for Turkey today.”

eskiden yaptığı bir değişikliğe karşı alamadığı reaksiyon için hem oyuncusunu hem de kendini eleştirirdi.
ünal aysal zamanını hatırlayın.

bir oyuncu yada formasyon deneyip istediği sonucu alamayınca demek ki öyle yapmamak lazımmış diye oyuncusuna da kendine de gönderme de bulunurdu.

bunları özlüyorum açıkçası , ezbere oyuncu değişiklikleri yapması hocanın enerjisi hakkında fikir veriyor ve bu beni kaygılandırıyor.
5 değişiklik işini beceremiyor.

Doğru ama marcaoyu postalicaklar sanırım :+(
gidecek olan oyuncu marcao değil mohammed yada taylan olabilir.sürpriz bir ayrılıktan bahsediliyor

yaşlıları geç onları fesih edeceğiz zaten.

marcao nelson çok iyi olur , luyindama da sürekli değişerek oynar hoca zaten luyindamayı daha geride kabul ettiğimiz maçlarda kullanmayı seviyordu donk'u önde oynadığımız maçlarda tercih ediyordu benzer bir şablon görebiliriz.

seneye ben olsam luyindama'yı da marcao'yu da satıp yerine yerli bir stoper yetiştirir bir tane de yabancı genç scout transferi yapardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt