- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
Babel kelime oyunu yapıyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BABEL GİTSİN RAP ALBÜMÜ ÇIKARSIN
Yav adam gelmiş işte bekle 2-3 maçmorutan tıpkı bizim yunus akgün
yunus'u yolla steaua'ya böyle bir şey çıkar
oyun stili neredeyse aynı.
Tespit-ül Mozartdünkü maçta gösterdiği performanstan sona babel'e önce temiz bir dayak atılmalı, sonra sözleşmesi eline verilip gönderilmeli
emre mor'un kariyer istatistiklerini morutan ile kıyaslamanızı öneririm.Yeni Emre Mor olmaz inşallah
ben hala gelmeyeceğini düşünüyorumYav adam gelmiş işte bekle 2-3 maç
Olumsuz mesaj bombardımanı geliyor gibi
KAP gelmiş hayırlı olsun.Olimpiu Morutan resmen Galatasaray'da! (Salim Manav)
Becali’den yeni aciklamalar:
"Moruțan was interrupted last night. They sent a negotiator. When he heard of 5.7 million, they said 5 million. The transfer was interrupted. In the morning, they returned. If they sent someone to negotiate, it means they trust that person, right? We will definitely get 5.7 million.”
“We will get 500,000 if he plays 10 matches in 5 years. We will take a million and a half if they qualify for the Europa League or Champions League any year. If he qualifies this year, we will take 500,000 euros. Last night we came to a standstill, they said it would drop to 5 million. He is leaving for Turkey today.”
Acaba zamanında Barca taraftarı da Real Robinhoyu aldı biz çöp Messiyi mi oynatacağız demiş midir?Yav adam gelmiş işte bekle 2-3 maç
Olumsuz mesaj bombardımanı geliyor gibi
ben tamda bu sebepten yanına tecrubelı yardımcı ıstıyorum bu gıbı anlarda fıkrını soylemesı ıcın son dk'larda macı kazandıgımız ıcın pek gundeme gelmıyor ama cok buyuk yanlıstı degısıklıkler!eskiden yaptığı bir değişikliğe karşı alamadığı reaksiyon için hem oyuncusunu hem de kendini eleştirirdi.
ünal aysal zamanını hatırlayın.
bir oyuncu yada formasyon deneyip istediği sonucu alamayınca demek ki öyle yapmamak lazımmış diye oyuncusuna da kendine de gönderme de bulunurdu.
bunları özlüyorum açıkçası , ezbere oyuncu değişiklikleri yapması hocanın enerjisi hakkında fikir veriyor ve bu beni kaygılandırıyor.
O parayı taksitlendirmek için koyulmuş bir maddedirben hala gelmeyeceğini düşünüyorum
başkanlarının yaptığı açıklamalar çok saçma
mesela neden avrupa elemesine göre ekstra para verelim çok saçma
bu herif oynayamıyor zaten o maçta