Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cıca ıle ılgılı transfer surecınde bı scout raporu okumustum sıtenın bırınde;bızden oncekı takımında ılk 5-6 mac cok durgun ve sılık oynadıgını alıstıkca sorumluluk alıp takımın lıderı oldugu yazıyordu:)bızım cogu taraftar alsın gıtsın 3-4 oyuncu gecsın falan ıstıyor ama futbol artık oyle degıl ayrıca morutanı cok ısteyen var ama onunla ılgılı yapılan en buyuk elestırı mac ıcınde cok kayboldugu anlık parlamalar yaptıgı;cıca'ya su anda bu kadar kızanlar morutan'ı yerden yere vurur;beklentıyı bıraz dusurmek lazım ucan kacan oyuncular degıl bunlar ıyı bı takımın dıslısı olucak yetenekte oyuncular;takım oturdugu zaman bu oyuncular fark yaratı ama sabretmek lazım!

Becali’den yeni aciklamalar:

"Moruțan was interrupted last night. They sent a negotiator. When he heard of 5.7 million, they said 5 million. The transfer was interrupted. In the morning, they returned. If they sent someone to negotiate, it means they trust that person, right? We will definitely get 5.7 million.”

“We will get 500,000 if he plays 10 matches in 5 years. We will take a million and a half if they qualify for the Europa League or Champions League any year. If he qualifies this year, we will take 500,000 euros. Last night we came to a standstill, they said it would drop to 5 million. He is leaving for Turkey today.”

bu ne lan her sene avrupa’ya kalırsak 1m mi vericez ben mi yanlış anladım

eskiden yaptığı bir değişikliğe karşı alamadığı reaksiyon için hem oyuncusunu hem de kendini eleştirirdi.
ünal aysal zamanını hatırlayın.

bir oyuncu yada formasyon deneyip istediği sonucu alamayınca demek ki öyle yapmamak lazımmış diye oyuncusuna da kendine de gönderme de bulunurdu.

bunları özlüyorum açıkçası , ezbere oyuncu değişiklikleri yapması hocanın enerjisi hakkında fikir veriyor ve bu beni kaygılandırıyor.
ben tamda bu sebepten yanına tecrubelı yardımcı ıstıyorum bu gıbı anlarda fıkrını soylemesı ıcın son dk'larda macı kazandıgımız ıcın pek gundeme gelmıyor ama cok buyuk yanlıstı degısıklıkler!

ben hala gelmeyeceğini düşünüyorum

başkanlarının yaptığı açıklamalar çok saçma

mesela neden avrupa elemesine göre ekstra para verelim çok saçma
bu herif oynayamıyor zaten o maçta
O parayı taksitlendirmek için koyulmuş bir maddedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt