Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5.7 dedi diye dün transfer iptal olabilirdi; hoca da açıkladı küçük bir fark diye.
İşte o küçük fark

tapatalk_1629787366699.webp

sol bek lazım george bello falan almalıyız pva bu kadar yoğun maç trafiğini kaldıramaz

onyekuruyu bize kazandıran kişi.Bayağıda iyi bu işte sonra bejekeye rosier ve ghazzalı önerdiği söyleniyor bejekeli biri bildiğim kadarıyla
Hayır Galatasaraylı.

Rosier de Ghezzal da menajer önerisiydi.

Erdal Torunoğulları'nın bağlantıları sayesinde geldiler, son gün motorla evrağı yetiştirilen adam Ghezzal.

Rosier desen zaten Yedlin'in alternatifiydi tjk için.

Onyekuru da menajer önerisiydi D'avila oyuncusu diye alındı.

onyekuruyu bize kazandıran kişi.Bayağıda iyi bu işte sonra bejekeye rosier ve ghazzalı önerdiği söyleniyor bejekeli biri bildiğim kadarıyla
Yav öyle bir anlatıyorki, böle bişi yok, karpatlatın Messisi diyor, öyle böyle bildiğiniz gibi değil diyor, uzun zamandır takip ediyorum diyor. 10 küsür milyon falan anında verin kat kat kat fazlası çıkar diyo, taraftar falan aşık olacak mest olacak falan neler diyor yahu 😂😂😂

Her dk morutan haberi sıktı artik.gelecegi bilinen bisey.anladik 3.5 milyona bitti.biktik yeter

iş ciddiye binince dün gece biraz detaylı morutan izledik. cicaldau ne kadar tek top düşünüyorsa, morutan tam tersi tamamen dripling düşünüyor. bu kadar dripling gözüme çarpınca geçen senenin dripling istatistikleriyle kıyaslayalım dedik. morutan 7 dripling maç başı. kıyaslamak için ona baktık, buna baktık herkes daha düşük. en son dedim aç madueke'yi 10 çıktı :D messi 10, neymar 13 vs

kerem'in 6 civarında olması da beni baya keyiflendirdi bu arada. yine stengs filan 5 civarında, bayernli coman 6 idi.

Yav öyle bir anlatıyorki, böle bişi yok, karpatlatın Messisi diyor, öyle böyle bildiğiniz gibi değil diyor, uzun zamandır takip ediyorum diyor. 10 küsür milyon falan anında verin kat kat kat fazlası çıkar diyo, taraftar falan aşık olacak mest olacak falan neler diyor yahu 😂😂😂
Çalımı peynir ekmek gibi atıyor o da bize yeter zaten

19.05 e cok az kaldi
Kap icin tek yurek olduk

ANK'de Morutan için kulüp tarafından bize aktarılan bilgi 3,5 milyon € demiş. Eğer KAP'a açıklama yapmazsak 3,5 milyon €'dur. Bonus açıklamak zorunda değiliz diye biliyorum.

boş yere beklenti oluşturunca ters tepiyor. taraftarı böyle gaza getiriyorlar sonrası hayal kırıklığı oluyor

Her dk morutan haberi sıktı artik.gelecegi bilinen bisey.anladik 3.5 milyona bitti.biktik yeter
Sanki Allahın hergünü 3-5 tane transfer yapıyoz, bırak ta konuşalım yahu. Ne konuşalım borsa falan mı hava durumu piyasalar kutuplar …. Hali hazırda potansiyelli bir futbolcu almışız e konuşulcak tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt