- 1 Şubat 2009
- 25.107
- 25.297
- 3.468
İşte o küçük fark5.7 dedi diye dün transfer iptal olabilirdi; hoca da açıkladı küçük bir fark diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte o küçük fark5.7 dedi diye dün transfer iptal olabilirdi; hoca da açıkladı küçük bir fark diye.
Bu arada FCSB'de bu kadar potansiyel var ama niye iş yapamıyorların özeti aşağıdaki maçtır, nasıl bir kalecileri ve savunmaları olduğunu görebilirsiniz.
Bir asistte Morutan vardı, goller genelde Coman ve Man'den gelmişti.

Hayır Galatasaraylı.onyekuruyu bize kazandıran kişi.Bayağıda iyi bu işte sonra bejekeye rosier ve ghazzalı önerdiği söyleniyor bejekeli biri bildiğim kadarıyla
Yav öyle bir anlatıyorki, böle bişi yok, karpatlatın Messisi diyor, öyle böyle bildiğiniz gibi değil diyor, uzun zamandır takip ediyorum diyor. 10 küsür milyon falan anında verin kat kat kat fazlası çıkar diyo, taraftar falan aşık olacak mest olacak falan neler diyor yahuonyekuruyu bize kazandıran kişi.Bayağıda iyi bu işte sonra bejekeye rosier ve ghazzalı önerdiği söyleniyor bejekeli biri bildiğim kadarıyla
iş ciddiye binince dün gece biraz detaylı morutan izledik. cicaldau ne kadar tek top düşünüyorsa, morutan tam tersi tamamen dripling düşünüyor. bu kadar dripling gözüme çarpınca geçen senenin dripling istatistikleriyle kıyaslayalım dedik. morutan 7 dripling maç başı. kıyaslamak için ona baktık, buna baktık herkes daha düşük. en son dedim aç madueke'yi 10 çıktımessi 10, neymar 13 vs
Çalımı peynir ekmek gibi atıyor o da bize yeter zatenYav öyle bir anlatıyorki, böle bişi yok, karpatlatın Messisi diyor, öyle böyle bildiğiniz gibi değil diyor, uzun zamandır takip ediyorum diyor. 10 küsür milyon falan anında verin kat kat kat fazlası çıkar diyo, taraftar falan aşık olacak mest olacak falan neler diyor yahu![]()
15 asistKaç asist yapmis?
boş yere beklenti oluşturunca ters tepiyor. taraftarı böyle gaza getiriyorlar sonrası hayal kırıklığı oluyorYav öyle bir anlatıyorki, böle bişi yok, karpatlatın Messisi diyor, öyle böyle bildiğiniz gibi değil diyor, uzun zamandır takip ediyorum diyor. 10 küsür milyon falan anında verin kat kat kat fazlası çıkar diyo, taraftar falan aşık olacak mest olacak falan neler diyor yahu![]()
Sanki Allahın hergünü 3-5 tane transfer yapıyoz, bırak ta konuşalım yahu. Ne konuşalım borsa falan mı hava durumu piyasalar kutuplar …. Hali hazırda potansiyelli bir futbolcu almışız e konuşulcak tabiHer dk morutan haberi sıktı artik.gelecegi bilinen bisey.anladik 3.5 milyona bitti.biktik yeter