Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki Allahın hergünü 3-5 tane transfer yapıyoz, bırak ta konuşalım yahu. Ne konuşalım borsa falan mı hava durumu piyasalar kutuplar …. Hali hazırda potansiyelli bir futbolcu almışız e konuşulcak tabi
Ben foruma demiyorum.Diger anlasilan oyuncularin haberi düşsün artik.gir twittera bak.dk basi morutan su kadara alındı haberi veriyo gerizekali hesaplar

boş yere beklenti oluşturunca ters tepiyor. taraftarı böyle gaza getiriyorlar sonrası hayal kırıklığı oluyor
Yok bu adam kolpa bi adam değil, eski scaut şefimiz ve bu işten anlayan bi adam. Tabi çok büyük beklenti olmaması lazım olmaz uymaz falan boşuna baskı olmasın tabiki haklısın

Hayır Galatasaraylı.

Rosier de Ghezzal da menajer önerisiydi.

Erdal Torunoğulları'nın bağlantıları sayesinde geldiler, son gün motorla evrağı yetiştirilen adam Ghezzal.

Rosier desen zaten Yedlin'in alternatifiydi tjk için.

Onyekuru da menajer önerisiydi D'avila oyuncusu diye alındı.
Onyekuru için Mustafa Demirtaş uzun süredir scout ekibi tarafından takip edilen bir oyuncuydu en son Everton'da yapamayınca fırsata dönüştü falan demişti bir konuşmasında yamulmuyorsam.

fb gençlere su an zorunluluktan iyi guzel şans veryo da,yarin pelkas,irfancan,serdar dursun,mert hakan bilmem ne oynayinca kadroda bile olmayabilirler.samuel ve samatta girecek oyuna.mesutu da 11den kesemezler o maasla.kaotik isler bunlar,kiclarinda patlar

Yok bu adam kolpa bi adam değil, eski scaut şefimiz ve bu işten anlayan bi adam. Tabi çok büyük beklenti olmaması lazım olmaz uymaz falan boşuna baskı olmasın tabiki haklısın
bir sürü transfer gördük.
hemen hepsinde böyle beklentiler oluşur. sonra bunlar karşılık bulmayınca küfürler havada uçuşuyor

şahsen benim beklentim düşük. göreceğiz bakalım

Onyekuru için Mustafa Demirtaş uzun süredir scout ekibi tarafından takip edilen bir oyuncuydu en son Everton'da yapamayınca fırsata dönüştü falan demişti bir konuşmasında yamulmuyorsam.
İnanmıyorum reis.

Biz izlerken D'avila menajerlik anlaşması yapmışsa bilemem ama uzun süre scout etmiş olsak zaten Dursun 40 kağıt harcarken alırdık, 8e Everton alacağına.

bir sürü transfer gördük.
hemen hepsinde böyle beklentiler oluşur. sonra bunlar karşılık bulmayınca küfürler havada uçuşuyor

şahsen benim beklentim düşük. göreceğiz bakalım
Aynen öyle olmalı zaten, potansiyelli bir genç, fiyatı da uygun bakalım inşallah uyar da çalım atabilen bi topçumuz olmuş olur

Bakın bu Barış Alper eğerki beklediğimiz gibi çıkarsa, Morutan, Cica inşallah Gedson ile beraber o kabız durağan futboldan kurtuluruz, Keremi keser Barış ve anlamsız top kayıpları da olmaz ilerde. Halil de olursa hakkaten rotasyonlu tabanca gibi takım olur. Amaaa şu kondisyon işini çözmemiz gerek.
114km kosmusuz. Daha ne olacakti? Bence kondisyon sorunu yok. Yavas oynama sorunu var

Szalai denen arkadas 3lu savunmada is yapabilir,ki cok pozisyon veriyo fb bu sistemde,daha gecen szalai penaltı yapti verilmedi.ama bence solbek olarak daha iyi szalai.neyini abartiyolar anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt