Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifin kaynagi iyi galiba. Dalga grciyorduk. Tansel de onayladi bunu
ismimi beğenenlerde görünce kısa çaplı bir şok geçirdimErhan Kaan'ın haberi doğru ise 3.5 milyon € kapattıysak 2 Ağustos'ta bu yazdığım gerçek oldu;
Ekli dosyayı görüntüle 135874
yabancılarımızı direkt 11 olarak düşünürsek böyle bir durum ortaya çıkıyor lakin bazı oyuncuları dönüşümlü kullanarak ekstra bir yabancı için yer açabiliriz diye düşünüyorum. zaten koca sezonda mutlaka sakatlık, formsuzluk gibi durumlar da olacaktır.Mustafa kardeş Gedson konusunda aynı fikirdeyim kesinlikle. Lakin;
Gedson
Morutan
Cica
Nelson
Luyi
Pva
Boey
Muslera
etti sana 8 yabancı ve forvetsiz kaldın. Mustafa, Diagne birini bile yazamıyorsun. Ben burada bunun stresini yaşıyorum. Ama geri kalan herkes rahat maşallah.
Gedson tabikide gelsin ama sistem çöktü. Halil tek forvet olmaz onu da 3 yerlide kullanacaksın. Nelson transferi sistemi kilitledi çünkü geri beşlide yerli kullanamıyoruz. Şu an koca kulüp forvetsiz. Ben burda bir tarafımı yırttım yerli kaleci şart diye ama dalga geçildik.
yakup çınar'ın altyapı oyuncuları hakkında anlattıkları korkunç
sigara içenler varmış kendilerine dikkat etmiyorlarmış hiçne diyor ?
Sen yokken Nelsson'um da geldi. Bizim sağ tarafın değeri 2 sene sonra +30