Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadromda 10 yabanci oldu şu an,feghouli dahil.babel,falcao,sekidika,yedlin ve diagneyi gönderdim.omar askıda. Dieng,gedson,yabanci sol kanat ve yabanci scout genc forvete yer actim.

Halil bence en kritik transfer. Berkan ve Kerem haricinde 11'e koyabileceğimiz biri yok şu anda. Ozan Kabak olsa o da elimizi baya rahatlatırdı mesela ama ciddi bir talibi olmasa bile -ki şu anda gözüken o- buraya kiralayacaklarını pek düşünmüyorum.

Halil gelse elimizi çok rahatlatırdı. Hem oyun tarzı olarak şu an oynamaya çalıştığımız şeye uygun, hem 11 seviyesinde, hem yerli, hem genç... Gedson ne kadar eksik parçaysa, Halil de bence en az Gedson kadar kritik şu anda.
Taylan berkanı kesebilir belki belli olmaz hoca registayla oynamak istiyo orda

O dusunceyle bakmamak lazım sımdı morutan gelır gelmez Sneıjder Hagı beklenmemelı ama oyuncuda yetenek var 172 maca cıkmıs bır oyuncu renkdas tecrubesız gozuyle bakmamak lazım.20 numarayı da severım ama Emre Akbaba yeteneksızı gıyıyor
taraftarlarımızın çoğu beklentiye giriyor malesef sıkıntı bundan oluşuyor.belhanda defalarca ben 8 no oyuncusuyum demesine rağmen hep 10 no olarak değerlendirildi ve şınoyla kısayladılar .buyüzdende sıkıntı yaşadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt