Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
şimdi morutan ve dışardan gelecek oyuncular karantina olayına tabi tutulmayacaklar değil mi?yanlış anımsıyorum sanırım sanki bugünlerde böyle bi durum konuşuluyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halil nasıl renktaş?Brentford yedi golü
Orda yönetim hatası var dostum belhandayi sneijder göndermek için aldılar taraftar kalsın demesine rağmen gönderdiler belhanda da dolduramadı hep köpük kopuk oynadı futbolu zevk veren bir oyuncu morutan 10 candırtaraftarlarımızın çoğu beklentiye giriyor malesef sıkıntı bundan oluşuyor.belhanda defalarca ben 8 no oyuncusuyum demesine rağmen hep 10 no olarak değerlendirildi ve şınoyla kısayladılar .buyüzdende sıkıntı yaşadı.
Hoşgeldin üstataltay transfere 7.5m harcamis bu paralari nasil verebiliyorlar tuhaf
maçı izlemiyorum renktaş, maç ne durumda diye skora bakayım dedim, gol olduhalil nasıl renktaş?

Orda yönetim hatası var dostum belhandayi sneijder göndermek için aldılar taraftar kalsın demesine rağmen gönderdiler belhanda da dolduramadı hep köpük kopuk oynadı futbolu zevk veren bir oyuncu morutan 10 candır
bu adam tehlikeli