Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu takım da en büyük eksiğin yardımcı antrenör olduğunu gören bir tek ben miyim? Hayır yardımcı antrenörlerden tutun, alt yapı antrenörlerine kadar. Altyapıdan oyuncu çıkmıyor diyolar. Fiziği yetersiz diyorlar, 14 yaşından itibaren seninle olan oyuncuyu 20 yaşına kadar fiziğini yönlendirenemek nedir? Alt yapı oyuncuları nerde duracağını bilmiyor dicem ama ilk 11 oyuncularımız hala duracağı pas atacağı boşa kaçacağı yeri bilmiyor ki. İşin en kötü tarafı da Hocamız o kadar emin ki kendisinden bu eksikliklerin farkında bile değil. Hep transfer hep transfer bir yere kadar azıcık da teknik taktikle açıklarımızı kapatmamız lazım

Gedson'un değeri 15 değilki fiyatı 15 ki o da Tottenham'a kiralık verilmesinden dolayı.

Bakıldığında son 2 senede bizden başka iyi dönemi yok, bu Halil için de geçerli.

Benfica kullanmadığı sürece günden güne de değeri düşecektir.

Florentino ve Ferro sözleşme uzattıklarına pişmandır muhtemelen Gedson o hatayı yapmaz.
Onu anlatmaya çalışıyorum ben de. Sen 300 bin euro verdiğin adam için 15 milyon istersen o abesle iştigal olur. Hele ki satmayacağız takımda tutacağız dersen adam da derki benden bu kadar para kazanacaksınız o zaman bana yıllık şu kadar verin.
Ne yaptıysa bu çocuk resmen kariyerini baltalıyorlar orada.

Ya bu takım da en büyük eksiğin yardımcı antrenör olduğunu gören bir tek ben miyim? Hayır yardımcı antrenörlerden tutun, alt yapı antrenörlerine kadar. Altyapıdan oyuncu çıkmıyor diyolar. Fiziği yetersiz diyorlar, 14 yaşından itibaren seninle olan oyuncuyu 20 yaşına kadar fiziğini yönlendirenemek nedir? Alt yapı oyuncuları nerde duracağını bilmiyor dicem ama ilk 11 oyuncularımız hala duracağı pas atacağı boşa kaçacağı yeri bilmiyor ki. İşin en kötü tarafı da Hocamız o kadar emin ki kendisinden bu eksikliklerin farkında bile değil. Hep transfer hep transfer bir yere kadar azıcık da teknik taktikle açıklarımızı kapatmamız lazım

Yoo tek sen degilsin. Forumu biraz daha takip edersen cokca yazilip ciziliyor. Bizim suanki yardimcilarimiz oyuncu degisikligi ve mac sirasinda klubude oluyorlar. Aytakta not alirken, uyarilar yaparken ya da hocaya bilgi verirken degil.

Jorge gs taraftarının ahını aldı 0 çekecek bu sene uclde

Son düzenleme:
Gedson’da gelirse eğer “alır kuşları derin bir düşünce” O Gedson buraya GEL LE CEK! Fbjk’’yi silkeleyecek… Fatih hocam bu kadroyla sende kendine gelirsen zahmet olmaz ise mutlu günler uzakta değil.

Normalde herif sağ kanat oynuyormuş. Ama sağ kanat orjinli biri şu golü solda atıyorsa demek ki zayıf ayağını sadece yürümek için kullanmıyor. Bu çok değerli bir özellik.
Ben TM'den maç maç daha detaylı bakmıştım, herif bukalemun gibi bir şey.
8, tek 10, çift 10'dan biri, sol kanat, sağ kanat oynamadığı mevki kalmamış. Ve oynamak var, oynamak var ya hani; bu adam OYNAMIŞ. Nerde oynarsa skor yapmış. Çok değişik biri.

Ekli dosyayı görüntüle 135933

sağ ayağını kullanıyor ara pas için ama şut için yeterli değil tabi

Falcao ve Babel sosyal medyada takipten çıkmışlar galiba bizden öyle bir söylenti var doğru mu acaba

Yoo tek sen degilsin. Forumu biraz daha takip edersen cokca yazilip ciziliyor. Bizim suanki yardimcilarimiz oyuncu degisikligi ve mac sirasinda klubude oluyorlar. Aytakta not alirken, uyarilar yaparken ya da hocaya bilgi verirken degil.
Benim Başkandan en büyük beklentim bu. Yurt içi yurt dışı pilot takımlara kadar düşünüp, alt yapıya ciddi bir bütçe ayırmaya çalışırken antrenör mevzusunu düşünmediğini sanmıyorum. Eğer Fatih Hocamıza saygısızlık olarak görüyor birşey yapamıyorsa cidden üzülürüm. Çünkü aldığımız oyuncular genç ve gelişmekte olan oyuncular ve şuan en büyük eksikliğimiz işini bilen antrönerler.

Teknik adamin C kalite olunca, getirdigi yardimcilarin A kalite olmasi imkansiz.

Feghouli Eger kulup bulamiyorsa sözlesmesini 1 yil uzatalim Ama yillik ücreti olan 3.8 milyon euro’yu ikiye bölmek sartiyla

1.9 milyon euro bu sezon ve uzayacagi sezon icinde yine 1.9 milyon euro

Baska türlü oyuncu gitmeyecek zaten,bu sezon 3.8 ödemek yerine en azindan iki sezona yayalim maasini kabul ederse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt