Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.743
- 8.157
- 1.428
Banada dönüş olmadi. Samet bey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli'nin haberi.Milleti YouTube'a toplamak için takımda ayrılacak isim diye manşet attığı isimmiş.
Aaa düzelttim hocam bekliyorum tekrarReis senin profilin kapalı bi sana atamadım
baris/morutan/kilinc ritmini yakalar da feg bir daha forma yuzu gormez umarimHele ilk yarıda bazı pozisyonlarda öyle saçma tercihler yaptı ki televizyonu kıracaktım. Top bu mala geliyor, topa basıp pas opsiyonu arayacağına gelişi güzel vuruşlar yapıp epey top kaptırdı. Attığı tembel pasları saymıyorum bile.
Vay be ne bilgi dagitmisHaluk Yürekli'nin haberi.Milleti YouTube'a toplamak için takımda ayrılacak isim diye manşet attığı isimmiş.

Transferin son günü tahminim :
GİDENLER :
Falcao > Inter Miami
Babel > Free
Mohammed > Marsilya
Sekidika > Konyaspor
Fatih Öztürk > Free
Omar > Free
Emre Akbaba > Kiralık
GELENLER :
Halil Dervişoğlu
Gedson
Mukairu
Atakan Dadakdeniz
Sediyeleri hazir tutungirasun aziz behiçi alıyomuş o zmn taşdemiri geri yolla

Reis kimi gönderdikReis senin profilin kapalı bi sana atamadım
Asıl bomba @Samet Nalbant renktaşta.Söylediği resmi teklife satışı yaparsak hem limit açılır hem kontenjan.Vay be ne bilgi dagitmis![]()
Kim gitti reisBurdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım
Gedsonda gelirse rakiplerin sol kanadı için durumlar hiç iç açıcı durmazgedson tek başına bjk ortasahasına etek giydirip gezdirdi.
bu kadar potansiyelli genç getirdik, güzel işler yaptık. işte yeni gelen bütün bu topçulardan maksimum verim almamızı sağlayacak transfer gedson fernandes...
bu transferi bitirip iyi bir futbol oynarsak bu sene şampiyonluk gelmese de olur. yeter ki uyum sağlansın, diğer seneler için önümüz çok parlak.
Kandırıldınızmılike attım ama tarafıma hala bir dönüş sağlanmadı

Açtım rdsh@Berke Karabacak berke sanada atamadım profilin kapalı