Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (59).webp

Dransfer istiyorum.

Gustavo'ya partner arıyorlar muhtemelen. Ama oyuncuyu bilmiyorum.
Gustavo'ya alternatif olmaya daha uygun aslında. Biraz da derinden top çıkarıp pas kanallarına girecek adam Morita.

Tabii Zajc veya Sosa yerine iyi dinamiz katar.

Kadroları da iyice yabancı dolu oldu Koç geçen sene kadar para harcayacak eldekilerden kurtulmak için.

Gustavo'ya alternatif olmaya daha uygun aslında. Biraz da derinden top çıkarıp pas kanallarına girecek adam Morita.

Kadroları da iyice yabancı dolu oldu Koç geçen sene kadar para harcayacak eldekilerden kurtulmak için.
Bence onlara Kovacıc tarzı adam lazım. Umarım bulamazlar.

Japon futbolcu için ilk tercih değil dedi Fenerbahçe’li muhabir ve adamlar direk 5 milyon Euro’yu nakit istiyor yıllara bölmek istemiyor dedi. Bizim bulduğumuz her topçulara takipler ama hocalarının tercihi değilmiş.

Son düzenleme:
MM de kendini salma görüyorum hocadan mi yoksa nasil olsa buraya geldim kafasida olabilir veya baska oyuncular gibi olmayip en büyük hedefi buydu fazlasi değil.
Mohammed bence tam olarak keyifçi ya keyfine düşkün gibi bi izlenim verdi bana hep avrupada olan bir kulübe kapağı atayım yeter kafasında bence biraz herkes diyor orta gelmiyor bence bu olay saçma diagne mesai ve neymarla mı oynuyor

Reis bize bir Octavian Popesscu düser mi?

orta saha berkan taylan ile cok düz duruyor. yabanci kontenjan nedeni ile bence kesinlikle halil alinmali.

——————-Muslera——————-
boey———marcao—-nelsson—pvh
———————Berkan——————
———-Gedson———cicildau———
morutan————Halil—————kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt