Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet rotasyonumuz böyle olmalı

Halil
Mohamed
Gomis ya da scout transferi

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Gedson'un yerine ismi geçince 3-4 video izledim. Beni çok etkiledi bu adam. Asıl mevki 10 numara ama merkezde de oynuyormuş. Gerçi bu sezona 1 gol 1 asistle başlamış en az 7-8 çekerler ama bence değer.

1+1 senelik sözleşme ile BAFETİMİ GOMİS takımımıza katmamız gerek jardelden sonra galatasarayımızda yabancı olarak ceza sahası içince gol yüzdesi en yükse oyuncu bence

O da var tabi ama ne bileyim yedekte kalsa sorun edecek değildir herhalde
Varsayım üstünden konuşuyorum
Sonuçta sahada 3 yerli olacağı için ayarlanır o bir şekilde farklı kombinasyonlarla
ama bunun olması için beklere felan yerli alternatifler almak lazım
Popescu yedek mi? Adami juve felan istiyormus. Morutan yedek olur, kerem saga kayar

30 yaşında futbolu kafadan silen bir tipin kendine bile faydası olmaz
Dediğin gibi sıkıntıları var ama oynarsa da ayrı bir zevk izlemesi. Paslar falan çok zekice. Son maçta Diagne'ye bir falsolu top attı, müthişti. Sadece dokunmak kalıyordu Diagne'ye. Rakip son anda çeldi, hatta ters vurup kendi kalesine atabilirdi. Feghouli kendini verip oynadığı dönemlerde de şampiyonluğa önemli etkileri oldu zaten. Kaprisi olmasa.

1+1 senelik sözleşme ile BAFETİMİ GOMİS takımımıza katmamız gerek jardelden sonra galatasarayımızda yabancı olarak ceza sahası içince gol yüzdesi en yükse oyuncu bence
ADS kapar gibi , ben Trabzonspor'un yerinde olsam kaçırmazdım.

Bizim meşhur üçlüyü elden çıkartmamız lazım

Dediğin gibi sıkıntıları var ama oynarsa da ayrı bir zevk izlemesi. Paslar falan çok zekice. Son maçta Diagne'ye bir falsolu top attı, müthişti. Sadece dokunmak kalıyordu Diagne'ye. Rakip son anda çeldi, hatta ters vurup kendi kalesine atabilirdi. Feghouli kendini verip oynadığı dönemlerde de şampiyonluğa önemli etkileri oldu zaten. Kaprisi olmasa.

5 kere rakibe pas attıktan sonra 1 zeki pasın anlamı kalmıyor geçen yıl son şansiydı ve çok kötü kullandı bu sansi ..Bu sezon bize ancak köstek olur tez zamanda dehlenmesi dilegiyle

5 kere rakibe pas attıktan sonra 1 zeki pasın anlamı kalmıyor geçen yıl son şansiydı ve çok kötü kullandı bu sansi ..Bu sezon bize ancak köstek olur tez zamanda dehlenmesi dilegiyle
Gitmezse de yararlanmak lazım Morutan veya 10 numara rotasyonunda. Ben gideceğini düşünmüyorum. Çok zor.

5.7 milyon Euro’luk bonservis bedelini üç yıl vadeyle ödeyecek. Ayrıca sonraki satıştan FCSB’ye yüzde 10 pay verilecek. Dört yıllık sözleşme imzalanacak olan Morutan ise yıllık 900 bin Euro alacak.

🔗 @AliNaciKucuk / @sporarena

5.7 milyon Euro’luk bonservis bedelini üç yıl vadeyle ödeyecek. Ayrıca sonraki satıştan FCSB’ye yüzde 10 pay verilecek. Dört yıllık sözleşme imzalanacak olan Morutan ise yıllık 900 bin Euro alacak.

🔗 @AliNaciKucuk / @sporarena

Ulan Ali Naci bir kez olumlu birşey yaz yıllık 600 çok iyiydi de 900 fazla gibi

Gedson gelse su kadrodan kimi keseceğiz?

Berkanı kessen ya Alparslan yada ? Oynayacak

Hay sizin yabanci kuraliniza...

Ekli dosyayı görüntüle 135952

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sonunda farkeden biri çıktı. Ben bunu söyleyince bana Halil oynar forvette diyorlar. Birincisi Halil daha alınmadı ikincisi de Halil hedef santrafor da değil.

Yapılacak tek şey Pva'yı kesip Ömer'i oynatmak. Yani yeni bir transferi kesmek zorunda kalıyoruz. Planlama yanlışlığı olduğunu, Nelson alınınca sistemin kilitlendiğini yazdım durdum. Gedson gelince milyon eurolar verdiğimiz transferlerimizden kimi keseceğimizi tartışacağız.

Gomis, 3. yıl dönümü paylaşımının ayrılık mesajı olarak yorumlanması üzerine Al-Hilal taraftarına yanıt verdi.
Konuşan baş silueti

"Lütfen ayrıldığını söyleme!"
Sola konuşma balonu

"Endişelenme. Asla öyle demek istemedim. Çünkü hala Al-Hilal ile hayallerim var."

Ayrılmamış, yolumuza bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt