Salim Harmancı
Parçalı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 3.573
- 1.171
- 2.063
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende boyle bır hamle beklıyorum Gedsonu bırakmıyorlarsa.Darius Olaru’yu da isteyebilirler. Adı çıkıyordu.
Mehmet Özcan 600 bin demişti
Taylan mı Mehmet mi geliyor işine dönmüştü son gün Taylan gelmiştiMehmet Özcan demisken bir ara forumun yanıp tutuştuğu Mehmet özcan bandirmaspora gitmiş
O adami da Formasini sortun icine soktugu icin istedik. Yerli Gullit, Yeni Tugay gibi benzetmeler baslamisti.Mehmet Özcan demisken bir ara forumun yanıp tutuştuğu Mehmet özcan bandirmaspora gitmiş
Yaşına göre iyiydi yavO adami da Formasini sortun icine soktugu icin istedik. Yerli Gullit, Yeni Tugay gibi benzetmeler baslamisti.
Taylan mı Mehmet mi geliyor işine dönmüştü son gün Taylan gelmişti
Bir yıl kiralık gidip kendini toparlasa, seneye bomba gibi dönse +4 yerlide elimizi güçlendirirdi.Şu Akbaba'yı gönderelim
Yerli felan olması zerre umurumda değil
Bütçede yer açılır genç bir yerli alırız Can Bozdoğan felan
10 numaralı forma Morutan'ın diyebilir miyiz

Buna çok katılmıyorum. Çok iyi başlamıştı o sakatlıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı Akbaba içinEmre Akbaba kesin olarak gitmeli adamım bizle uyumu dikişi tutmadı.
İşte kendisi içinde farklılık olur, adamın sakatlıkları filan üstüne kötü performansı taraftar da nefret uyandırdı. Gitsin başka takımda oynayabiliyorsa oynasın.Buna çok katılmıyorum. Çok iyi başlamıştı o sakatlıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı Akbaba için
orda bile yedek kalirMehmet Özcan demisken bir ara forumun yanıp tutuştuğu Mehmet özcan bandirmaspora gitmiş
Kardan pay ama dikkat et.20 ye satsan 8 onlara (+ simdiki 7) 12 bize. Onlara 15 kalir bize 12. Olmaz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi