- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Ha evet avrupada oynayabilir dogru,hocaya kalmisYarın çıksın oynasın Marcao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha evet avrupada oynayabilir dogru,hocaya kalmisYarın çıksın oynasın Marcao
Satmayı bırak bana kalsa yarınki Randers maçında hiç bir şey olmamış gibi hemen ilk 11 başlatırdım Marcao'yu Luyindama ile birlikte 90 dakika boyunca Alparslan'ı görmek istemiyorum bu maçta Nelsson da listede olmadığından oynayamıyor. Kerem ile maç başlamadan kameralar karşısında bir iki sarılıp gülmeleri barışmaları için yeterli.marcaoyu inadina satmam, hele bu cezayi aldiktan sonra. Itler istedi diye atlar ölmez.
Adam özür diledi napsın daha?Yahu birine sahip cikipta digerini öldürmeyi birakin, ikiside bizim oyuncumuz.
hoca diger bitmek uzere olan transferlerden haber verir herhalde
kadro dışıBoey marcao nellson van anholt ile başlayalım randers macina
OlabilirKesin verir
Zaten rakipler de aynısını yapıyor. 2 stoperimiz + ön liberoya anlık baskıyı yapıp geri çekiliyorlar.Bize karşı oynasam ilk baskı yapacağım kişi Lyu olur zaten maç boyunca da bol bol pas atıyorlar. İkincisi Marcao olur çalım atıp koşu yapmaya çalışır.. topu bir yerden sonra eline ayağına dolaştırır ve pozisyonunu sık kaybeder.. üçüncü taylan olur önündekilerle arasında baya mesafe var ve göbekte oynuyor.. çok geniş alanda oynamaya çalışıyoruz. baskı yedik mi sıkıntı oluyor.
Affetsinler ya olur kavgalar öylekadro dışı
Marcao kadro dışı oynayamaz
kadro dışı