Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcumuz Emre Kılınç'a eski takımı Sivasspor ve Alanyaspor menajerler aracılığıyla kiralama konusunda nabız yokladı.

Son kararı Fatih Terim verecek.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Takimin belki de en kilit adamlarindan birini yollamak bence yanlis da, opsiyonsuz kiralamak bildigin salaklik olur.
Zaman kısıtlı olmasa düşünülebilir aslında ama kalmış 1 hafta işin sonunda stopersiz kalmak var. Ben sezon başında tandemi komple satalım diyordum ama şuan için iyi teklif gelmezse gitmelerine karşıyım

Elife gerçekte kaç verdiklerini itiraf ederlerse kabul edilsin. Etmezlerse 30 milyon size kardeşim diyip masadan kalkalım.

Futbolcumuz Emre Kılınç'a eski takımı Sivasspor ve Alanyaspor menajerler aracılığıyla kiralama konusunda nabız yokladı.

Son kararı Fatih Terim verecek.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
kılınç bu sene supersub'ımız olacak. YOLLANMAMALI

opsion zorunlu olursa marcao'nun uğurlanmasında bir sakınca görmüyorum.

ama zorunlu olmazsa göstereceği performans herifleri ikna etmeyebilir. o yüzden gerek yok.

Marcaoyu 10a bile satarim ben

Evet potansiyeli cok yuksek ama kendini gelistirmek zerre umrunda degil. Geldiginde hangi noktadaysa hala ayni noktada. Sacma sapan elektronik sigaralar bilmemneler, kampa gelir 90 kilo. İs ahlaki zayif maalesef

Marcao giderse 10 m asaga olmaz heleki ki opsiyonsuz kira asla, bukadar mallik yapmaz yönetim. Belki 1 senelik kiraya verirler oynasin ve Italya ligi görsün diye.

Alii naptın Alii hesap ver. Oyuncuyu alıp Anadoluya göndermek :asd:

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal, Kana-Bıyık ile yollarını ayıracaklarını açıkladı. Başkan Akınal, Steven Caulker'a transfer teklifi yaptıklarını açıkladı.
Fesih için para isteyen caulker'i 2 milyona satarlar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt