Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.022
- 40.812
- 3.413
Hoca ömer hayrani cikti. Yabanci kuralinda aanholt yerine bolca görecez gibi ömer. Hocanin bir bildigi vardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gençlere kalitesiyle liderlik edecek bir yıldız şart bence. tabi hayvani maaş verilmemek şartıyla%90 ihtimalle Draxler tarzı bir fırsat transferi kovalanıyor, olursa da 10 numara ona verilecek.
Clde oynasak rahat 15i alirdik.
raporladım böyle hadsizliklere yer olmamalı forumdaİRFAN GELSİN MUSLERA ÇÖPÜ YEDEĞE GEÇSİN
Mesut ve Ferdi nasıl yerli sayılıyor o zaman?
ek bir madde vardı federasyonda tam içeriğini hatırlamıyorum ama muslere mesela vatandaşlık alsa bile yerli sayılmaz.Mesut ve Ferdi nasıl yerli sayılıyor o zaman?
kabak ozanHoca belki de yapacağımız yerli transferler ile yerli sınırını düşünmeyeceğiz dedi.![]()
o kadar paramız var mı ki%90 ihtimalle Draxler tarzı bir fırsat transferi kovalanıyor, olursa da 10 numara ona verilecek.
Alexis Sanchez Fanatik fenerli olduğu için cüzzi miktara oynayacaktir7m net kazanıyor orada 2023e kadar. Maaşını nasıl halledecekler merak ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 136030
gurbetçi oyuncu harekatı var belliki. bakalım kim gelecekHoca belki de yapacağımız yerli transferler ile yerli sınırını düşünmeyeceğiz dedi.![]()