Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutan 3.5 ilk kim demişti bu sezon ona inanabiliriz demek ki bilgi alıyorlar son anda da olsa sözleşme hakkında en azından

aynen öyle oldu kral kimi istesek geldi bu dönem :d
eşref/metin kazansın elmas seçilirse çok üzülmem diyordum. şardan kazansaydı çoğu kişi gibi baya sogurdum takıma .d
Ben ikisinide tanimiyordum .Brezilyali ortasaha istiyordum Cicaldaoun ismi Brezilyali gibi diyerek kandirmistin beni

kimse vermez, son maçta yedek felan takılıyordu ama tm verileri artık sözleşmelerde etkin rol oynayabiliyor diye anlatılıyordu.

dediğim şu, bu oyuncular daha kompakt futbol oynayan major ligden herhangi bir takıma gittiğinde aynı oyunu oynasa bile otomatik olarak piyasa yapıyor.

telles, denayer örneği gibi..
Her zaman öyle olmuyor işte hatta çoğu zaman olmuyor.

Bazı takımlar sistem takımı olunca giren kötü gözükmüyor da Denayer Lyondayken Lyon'un tek başarısı Covid dönemindeki ŞL performansı oldu, ligde 7. falan oldular.

Belçika Milli takımında da yerini kaybetti üstüne ama değeri ne hikmetse 3e 4e katladı.

Gerçekçiliği yok o yüzden. Denayer hala aynı Denayer.

Szalai ağır ve hava topu alamayan bir oyuncu ama kendi camiası çok pohpohluyor. İyi kesici falan da değil. 15 veren olur belki ama 15 ettiği için değil alıp 15lik adam yapabilecekleri için verirler.

Marcao 1 senelik kiralık 15 m euro kiralama bedeli , opsiyon +5 m Euro zorunlu değil.

Bu federasyona anladığı dilden bir cevap olur.

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt