- 6 Eylül 2014
- 94.575
- 65.266
- 4.608
Başkanımdan özür dile hemenhayır. ilk geldiğinde çok eleştirdim vaatlerini yerine getiremediği için . sonrasında doğru işler yaptı yapmaya devam ediyor. böyle devam eder umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanımdan özür dile hemenhayır. ilk geldiğinde çok eleştirdim vaatlerini yerine getiremediği için . sonrasında doğru işler yaptı yapmaya devam ediyor. böyle devam eder umarım
Obur sene alirlar herhaldeCezasını çekememiş oluyor ama o zaman
Kesinlikle katılıyorum. Oynamak istediğimiz oyunun sürdürülebilir olması için de Gedson şart. Bu sene kurulan kadrodan çok umutluyum, oyun olarak biraz sabretmemiz gerekecek bu kesin ancak oyuncuların yapısı bu oyunu oynamaya müsait. Güzel günler göreceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılmayız.guzel noktalara deginmissin sevgili aras.
gedson bize gelmeden ilk belirttigim kisa ve oz gozlem yorumum su idi nacizane ;
fundamental nuans - oyun akli ve vizyonu...
< ; bunlar x bir oyuncu tipolojisinde aradigim en onemli noktalar kendi adima...
*nuans nokta fazla veya yeterli derece olsun kafi benim adima.
gedson bu denklemde ozellikle bizim icin asiri elzem idi, ilk gelmeden de bu bakista idim, bu transfer donemi baslarkende...
misal , farkli tipolohide olsa > *cicaldu da bu *nuans yeterli seviyede. dolayisiyla gelmesini istemistim.
dislilerde gedson en bold eksiklik. umarim halledilir.
kanimca, oyun akli olan, fundamentali yeterli veya daha onde ,isimlere agirlik verilmeli ozellikle pas futbolu ve top yuzdeli bir oyun oynuyorsak.
bu transfer doneminde kimi oyuncularin(cica,victor ve bir iki isim) gelmesinden dolayi bu yonden memnun olmustum sahsen...
*gedson ile bu halka tamamlanir tarafim adina...
var maalesef. twde paylaşılan videolarda yok ama 15dklık videoda gözüküyoFalcao'yu antrenmanda göremedim
Mesutta alman milli oyuncu.Vatandaşı da olsa bir anlamı yok Rumen milli takım oyuncusu
•quod erat demonstrandum•
Mesutta alman milli oyuncu.
Bence Taylanda gidecek atakan denen çocuk 6 no galiba
Ne farkeder zaten koca sezonda kaç maç oynuyorbu falcao gitmemekte ısrarcıysa kadro dışı bırakılsın
Adam ise yaramaz hale geldiginde neden satilmadi diye aglayacak adamlar satilmasin diyor.Marcao +10 milyona satilmasin diyenleri anlamiyorum. Gecen yaz satilsaydi suan kadromuzda %99 Slazai, Hauge ve 2 milyona alamadigimiz orta saha vardi.