Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkede gözü kapalı oynatılacak 2 Türk var biri Uğurcan diğeri Altay.

Plase İrfan Can K. olur başka da yok.

Ülkede doğru düzgün yerli topçu yok zaten.
Aynen, yerliler cok kotu hakikaten. Gecen Trabzon-Sivas macinin ozetini izledim. Ismail Koybasi batirmis. Ugurcan hem penaltiyi cikarmis, sonraki kafa vurusunu da cikarmis ama Ismail yuzuden gol olmus. Boyle adamlar nasil buyuk takimlarda oynabiliyor, hayret ediyorum.

biz tokat tekme olayından dolayı marcaoyu satışa sunmuşssak caner gibi karaktersizliğin vücut bulmuş halini florya etrafında bile istememeliyiz
Yoo o yüzden satmıyoruz parasi verilirse satılır. Saha içinde kavga da olur gayet normal seyler medya abarttı her zamanki gibi bizim futbolcu olunca

Marcao satılırsa kesinlikle defans alınmalı luyiye ben hala güvenmiyorum onun dışında falcao feghouli babel giderse bir orta saha gedson olmucak gibi ve kaleye de irfanı alırsak süper olur

marcao kiralık+zorunlu opsiyonla gitmesi çok daha iyi olur. seneye gelirlerimizin yarısı bankalar birliği anlaşmasına gidecekken havadan gelecek bir 8 10 m ile bütün transfer taksitlerini ödeyebiliriz.

10 morutan 6 kitolano der geçerim

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem'in menajerliğini yapan firma değişmiş sanırım. Bünyesinde oyuncular arasında Mesut Özil falan varmış

Marcao zorunlu olmazsa degeri duşer garanti napar ne eder gitmek için sonra 5m euroya zor satariz.

Beratı baya begeniyorum, Taylana teklifleri varmış diyorlar, onu satarsak ve ucuza kapatırsak alalım.

Aytaç bana göre değil.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hocam Berat'ı zaten elimizden aldılar. Berat ile anlaşmıştık. Söylenene göre bazı devlet büyükleri araya girdi ve Berat'ı Trabzon'a kazandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt